HOROSCOP

HOROSCOP 11 august 2019

Foto: Pinterest.com

Berbec

Ai o întâlnire cu persoane importante faţă de care s-ar putea să te simţi inferior. Trăieşti senzaţia că persoanele respective pot face tot ceea ce tu nu poţi. Ai putea să treci foarte uşor peste moment dacă îţi aduci aminte că important nu este să te compari cu alte persoane ci doar să devii o persoană mai bună decât erai tu ieri. Viaţa nimănui nu este perfectă şi cu toţii avem de dus lupte importante.

 

Taur

Astăzi este ziua ta norocoasă. Profită de orice oportunitate ivită. Valorifică potenţialul momentului la maxim. Luarea unei decizii importante îşi poate aduce un câştig mare din punct de vedere financiar. Totul este să ai puterea necesară să îţi asumi riscuri. Trebuie să ai încredere în tine şi să arăţi celorlalţi că o minte deschisă este secretul succesului pe termen lung. Ai inclusiv posibilitatea de a tranşa o dispută mai veche în favoarea ta.

 

Gemeni

Eşti implicat într-o dispută cu o rudă sau cu un prieten bun. Ai grijă să nu arunci cu vorbe grele, inutile, mai ales în condiţiile în care, într-un final, ambii vă veţi da seama că, de fapt, totul este o neînţelegere şi niciunul nu greşeşte. Lasă mândria de o parte şi caută soluţii pentru a pune capăt cât mai rapid conflictului. La nivel de afaceri, ar trebui să-ţi învingi rivalii cu armele lor. Caută-le punctele slabe şi dă lovitura la momentul potrivit.

 

Rac

Nativii din zodia Rac încearcă să controleze o situaţie care pare să le scape printre degete. De acum, singurul lucru pe care îl puteți face este să schimbați modul de a gândi și să fiți dispuşi să învățați. Odată ce te adaptezi la ideea că este ceea ce este, viața va fi mai uşor de trit. Nu puteți controla o situație, dar puteți controla modul în care să reacționați.

Citește și:  Cum să ai o căsnicie fericită în funcție de zodia partenerului

 

Leu

Leii vor experimenta o realizare personală extraordinară. Oportunitatea de a face lucruri noi şi captivante deschide o mulțime de uși pentru viitor și cariera profesională. Încercaţi să depăşiţi dificultăţile pe plan personal. Lăsaţi trecutul în spate şi încercaţi să urmaţi un alt drum. Dacă sunteţi deschişi, viaţa vă poate oferi surprize nebănuite.

 

Fecioară

Fecioarele ar trebui să analizeze cercul de prieteni apropiați și să decidă cu cine să petreacă mai mult timp și de cine să se distanţeze. Ține-ți prietenii adevăraţi aproape. Pe cei care te inspiră şi scot ce e mai bun din tine. Odată ce veţi face această analiză, veţi vedea că sunt persoane ipocrite care vă seacă de energie. Seara, persoana iubită vă va surprinde cu un cadou neaşteptat.

 

Balanță

Nativii din zodia Balanță ar putea profita de această zi liberă pentru odihnă și relaxare. Aveți nevoie de o încărcare a bateriilor, după o perioadă solicitantă, dar și pentru zilele ce urmează, când ați putea face față unor noi provocări. O plimbare, o scurtă călătorie sau o ieșire cu prietenii se vor dovedi benefice. În a doua parte a zilei, o veste bună pe care o așteptați de multă vreme vă va binedispune.

 

Scorpion

Pentru cei din zodia Scorpion, ați putea să luați în calcul o schimbare importantă, mai ales în plan profesional. Fie poate fi o schimbare de job sau o nouă funcție, ar fi bine să calculați bine, pentru a lua decizia cea mai bună, spune horoscopul. În a doua parte a zilei, sportul, meditația și alte activități relaxante vă vor ajuta să vă bucurați de timpul liber.

Citește și:  Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

 

Săgetător

Pentru nativii din Săgetător, este o perioadă favorabilă în plan financiar. Creativitatea care vă caracterizează v-ar putea fi folositoare la obținerea unor câștiguri care vă vor rotunji bugetul. În viața personală,o întâlnire surpriză vă va ajuta să retrăiți amintiri plăcute. În conversațiile cu apropiații nu vă feriți să spuneți ceea ce gândiți despre anumite situații delicate, care vă preocupă, recomandă horoscopul.

 

Capricorn

Duminică, nativii din zodia Capricorn ar putea simți mai puțin entuziasm față de ceva pentru care ați muncit multă vreme. Ar fi bine să cântăriți în acest caz dacă acest lucru vă mai motivează și dacă merită să continuați. Poate aveți nevoie de o schimbare, să căutați o nouă oportunitate care vă va aduce inspirație și noi beneficii, spune horoscopul.

 

Vărsător

Astăzi, pentru Vărsători, e o zi în care ați putea da mai multă atenție detaliilor. S-ar putea să vă simțiți în postura de a lua o decizie importantă, dar, pentru asta, trebuie să luați în calcul și cel mai mic amănunt. Încercați să gândiți inovator, dintr-o altă perspectivă față de cum ați făcut până acum, iar soluția ar putea veni de la sine. Horoscopul spune că, de asemenea, e o zi favorabilă pentru a decide un pas important în carieră.

 

Pești

Nativii din zodia Pești ar putea simți în prima parte a zilei că unele vești pe care le vor primi nu le sunt tocmai favorabile. Nu ar trebui însă să vă descurajeze, ci mai degrabă să vă motiveze pentru a face lucrurile mai bine. Aveți situația sub control, așa că aveți puterea de a întoarce lucrurile în favoarea voastră, spune horoscopul.

Citeste mai mult
Comentarii: