HOROSCOP

HOROSCOP 11 august 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Energia de astăzi te ajută să găsești echilibrul emoțional printr-o practică emoțională sau de predare. Aceasta sprijină claritatea de care ai nevoie pentru a face schimbări constructive. O energie jucăușă şi dramatică încarcă ziua. Fii atent la presupuneri! Pot naşte argumente prostești. Lucrurile pot fi înșelătoare.

Taur
Nu-ți este ușor să te lași dus de val, dar ți-ar face bine să fii mai relaxat și să lași pentru o vreme lucrurile să se întâmple. Succesul nu e garantat de controlul dus la extrem asupra tuturor situațiilor. E necesar să închei niște parteneriate dacă nu funcționează, să accepți că uneori doar eforturile tale nu sunt suficiente.

Gemeni
Nu știi care sunt prietenii și care sunt dușmanii tăi, așa că e necesar să-ți dai seama. Relațiile mai mult sau mai puțin întâmplătoare ți-au produs destulă nefericire în ultima vreme. Privește-le cu mai multă obiectivitate și fii pregătit să renunți la unii dintre așa-zișii tăi prieteni. Nu ai timp de pierdut pentru a descurca ițele unei chestiuni complicate.

Rac
E posibil să simţi că sentimentele tale sunt pe steroizi. Te vei balansa de la o atracție sexuală foarte puternică la dorinţa de a nu vedea pe nimeni. E posibil sa fii concentrat obsesiv pe o situaţie pe care nu o poţi schimba. Gelozia şi resentimentele sunt dușmanii tăi şi e posibil să ai un comportament foarte urât.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Ai destulă energie pentru schimbări puternice şi de durată. Dacă te prefaci că nu se întâmplă nimic, s-ar putea să experimentezi provocări care par să fie de necontrolat. Fă ceea ce trebuie pentru a repara lucrurile acolo unde trebuie, ca să crești alături de cei pe care îi iubeşti. Grupul tău de prieteni şi familia contează cel mai mult.

Fecioară
Vezi lucrurile pătrunzător, deoarece ții cont de intuițiile tale, ceea ce nu este un lucru obișnuit la tine. E bine să acorzi atenție chestiunilor practice, dar mai trebuie să și visezi, să asculți mai atent semnalele din interiorul tău. Dacă, de obicei, ce fac alții este obiectul interesului tău, azi poți fi mai preocupat de tine însuți și de motivațiile tale.

Balanță
Analizezi prea mult și ai putea trece cu vederea ceea ce este chiar în fața ta. Soluțiile unor probleme sunt la îndemână, doar că, preocupat cum ești, nu le vezi. Vrei să atingi perfecțiunea, complicând lucrurile simple. Relația cu o persoană importantă este pe primul plan pentru tine, dar astfel îți neglijezi propriile nevoi.

Scorpion
O schimbare a stilului de viață poate fi benefică pentru tine. Ai nevoie să lucrezi mai mult la starea ta de bine, dar pentru asta ai nevoie de o organizare mai strictă a rutinei zilnice. Ești un om al extremelor, astfel că puțină moderație nu ar strica, mai ales în situațiile de criză, când cei din jurul tău sunt vulnerabili.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Săgetător
Ai o viziune artistică asupra vieții, pe care dorești să o împărtășești cu toată lumea. Poate ești destul de talentat să participi cu o creație la o expoziție sau îți alegi un nou hobby în domeniul artei. Ai o mulțime de talente ascunse, astfel că, oricare ar fi ele, a venit momentul să le arăți tuturor. Înaintea ta se află oportunități favorabile să te exprimi și să te faci cunoscut.

Capricorn
Poate fi foarte dificil să îţi îndeplinești sarcinile. Chiar dacă este zi de muncă, încearcă să petreci mai mult timp gândindu-te cum să îţi faci casa mai confortabilă şi mai primitoare pentru oaspeți. Este o zi perfectă pentru a planifica o petrecere sau o vacanţă cu cei apropiați. Uită-te după ofertele online.

Vărsător
O idee în legătură cu un proiect sau cu demararea unei afaceri îți tot dă târcoale. Ai suficientă îndrăzneală să îi dai curs însă e necesar să o pui mai întâi pe hârtie. Asta îți dă bătăi de cap, deoarece îți faci griji că nu e suficient de clară în mintea ta. În aceste circumstanțe, trebuie să-ți amintești că ești un vizionar; e chiar ridicol pentru tine să te îndoiești atât de mult.

Pești
Trebuie să treci la partea aplicată a proiectelor tale, după ce le-ai tot admirat pe hârtie. Viziunea ta e frumoasă și ar fi păcat să nu o pui în aplicare doar pentru că nu-ți place birocrația. Poate doar ai nevoie de mai multă încredere că poți să te descurci. O poți obține trecând la acțiune, eventual apelând la susținere din partea colegilor.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: