HOROSCOP

HOROSCOP 13 iunie 2022

Berbec Vei primi un cadou neașteptat. În același timp, vei fi mai conștient de oportunitatea de care trebuie să profiţi în viață şi să te bucuri de fericirea de a exista pe pământ. Nu tânji, așadar, după schimbări.

Taur
Vei primi un ajutor neașteptat şi va trebui să asculţi sfaturile celor din jur dacă trebuie să iei decizii majore. Urmează-ţi inima! Planul sentimental nu e o prioritate azi.

Gemeni
Ai putea realiza că cineva are o atitudine discutabilă faţă de tine. Sau te influențează prea mult, în aşa măsură încât să uiţi de toate cele lumeşti.

Rac
Este posibil să ai inspirația dorită pentru un proiect revigorant. Viitorul s-ar putea să ţi se schimbe mai mult decât ai crezut vreodată. Partenerul este prea posesiv cu tine.

CITEȘTE ȘI: Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Leu
La locul de muncă îi vei convinge pe toţi de valoarea ta, astfel încât ai putea primi sarcini noi. Ar fi bine să reflectezi la atitudinea ta față de responsabilitățile tale. Tot ceea ce faci poate fi prea mult.

Fecioară
Înțelegi că ai putea să-ţi permiţi puțin mai multă aventură şi să evadezi în natură. Vei lua aminte la învățăturile înţelepţilor conform cărora, dacă faci azi un bine, mâine ţi se va deschide o uşă undeva.

Balanță
O schimbare vine pe neaşteptate, te loveşte ca un fulger şi te afectează profund. Dar e de bine, căci îţi va satisface dorințele pe care cu greu îndrăznești să le visezi.

Scorpion
Vei fi dinamic, vivace, vei vedea realitatea mult mai bine decât în alte dăţi. Atât de bine, încât ai putea decide să te oprești la una dintre aceste persoane şi să începi o relaţie nouă după o astfel de întâlnire agitată.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Săgetător
Vei reveni la moderație după ce ai abuzat de ceva. Sau vei deveni mai lucid dacă ai visat prea mult. De asemenea, te gândești mai mult la sănătatea ta, s-ar putea să acționezi în cele din urmă.

Capricorn
Du-te undeva cu prietenii să râzi și să te distrezi, asta te va ajuta să-ţi schimbi gândurile de tristețe pe care le ai în acest moment. Pentru cei singuri va fi un punct de cotitură, ar putea avea o întâlnire amoroasă.

Vărsător
Este o idee excelentă să creezi o atmosferă nouă la domiciliu, deoarece ţi-ar face căminul mai prietenos, mai primitor. Alții ar putea decide să se mute, crezând că este cea mai bună opțiune.

Pești
Vei învăţa lucruri noi şi unele chiar te vor surprinde. Poate faci o excursie și descoperi un loc destul de special. Într-un cuvânt, apreciezi mai mult micile bucurii ale vieții de zi cu zi.

 

 

 

 

Comentarii: