LIFESTYLE

HOROSCOP 13 Martie

Luna se află în opoziție cu Mercur, ceea ce determină un dinamism neobișnuit în cazul tuturor zodiilor. Conjunctura astrală favorizează în același timp intuiția și sporește șansele de reușită ale planurilor de viitor. Pentru cei cu calități native în acest sens, aspectul planetar poate scoate la lumină eventualele calități de clarviziune.

Berbec

Ești în căutarea răspunsurilor la întrebări cruciale despre viață și dragoste, singura soluție este să fii sinceră cu tine însăți și să cercetezi adânc în inima ta. Astăzi, faci eforturi ca să te integrezi în colectivitate. Nu uita! Respectul celorlalți îl câștigi numai dacă tu îi respecți la rândul tău!

Taur

Conjunctura astrală, Luna în opoziție cu Mercur, aduce o doză de muagie și mister în viața de cuplu. Simți nevoia să sărbătorești dragostea împreună cu partenera/ul ta/tău și faci tot posibilul să îți transformi căminul într-un loc super romantic. Profită de ziua de astăzi și simte-te bine alături de partener!

Gemeni

Sentimentele contradictorii îți marchează ziua. Nu știi dacă să-ți faci sau nu cunoscute sentimentele pentru o persoană specială. Nu se știe niciodată când apare șansa de a vă întâlni, prin urmare alege haine în culori deschise, optează pentru un parfum sexy și tine cont de faptul că magnetismul tău este la cote maxime astăzi. Sfat! Mai bine să îți pară rău pentru ce ai făcut, decât să-ți pară rău că nu ai făcut!

Rac

Alinierea planetelor de astăzi te încurajează să acorzi o atenție deosebită la fanteziilor tale, în special în ceea ce privește o persoană apropiată. Oricare ar fi scenariul imaginat de tine, lucrurile se vor îmbunătăți considerabil. Lasă, așadar, negativismul deoparte, și dă-ță o șansă!

Leu

Recent, ai fost pus în situația de a schimba anumite aspecte ale vieții tale, mai ales în sfera relațiilor apropiate. Astăzi este una dintre acele șanse rare. Dacă ești în căutarea iubirii, analizează bine ce fel de persoane te atrag și mai adaugă câteva trăsături pe care le dorești la partenerul ideal. Cum am spus, astăzi este ziua cu o șansă unică!

Fecioara

Luna în opoziție cu Mercur vă aduce astăzi șansa de a va forma o idee clară în privința unei persoane speciale din viața ta. Dacă nu reusiți să ajungeți la inima lui, încercați o abordare diferită. Totul este să perseverezi și să nu te dai bătută.  Astrele sunt de partea ta!

Balanța

Indicat ar fi să nu mai refuzi chiar toate invitațiile care vin spre tine. O întâlnire supriză ar putea să-ți aduca ceea ce cauți de cel puțin doi ani: un partener cu calitățile pe care tu le admiri cel mai mult la un bărbat. De obiciei ești extrem de intuitivă, rareori greșești, mai ales atunci când vine vorba de evaluarea caracterului unei persoane.

Scorpion

Reușești astăzi să-ți faci partenerul să se simtă minunat, iar el va face același lucru pentru tine. Toată săptămâna există dealtfel un sentiment natural al armoniei în jurul tău și ar fi întelept să profiți de această ocazie pentru a-ți consolida relația. Sunt anumite momente în viață pe care nu le mai întâlnești. Profită de șansa oferită de astre!

Săgetator

Debordezi de energie și vrei să faci cât mai multe activități care îți fac plăcere. Cumpără-ți bilete la un spectacol, gătește o masă gourmet sau pur si simplu bucură-te de compania persoanei iubite. Astăzi, viața este pentru tine numai lapte și miere!

Capricorn

Un fel de magie plutește în aer și ea va spori cu siguranță în perioada următoare, având toate șansele să se transforme într-o relație de  lungă durată. Folosește această oportunitate pe care ți-o aștern astăzi astrele pentru a împărtăși sentimentele tale. Merită s-o faci, vei vedea!

Vărsător

Fanteziile joacă un rol important nu doar în viața ta, ci mai ales în relatia ta actuală. Ele te pot ajuta să-ți dai seama că ai pierdut multă distracție, așa că pe viitor e indicat să îți propui savurarea a cât mai multe scenarii interesante. Va fi o revelație pentru tine și viața ta amoroasă va avea numai de câștigat.

Pești

Chiar dacă viața ta amoroasă nu este atât de intensă pe cum ți-ai dori, nu renunța! Este posibil ca la început să nu ai parte de experiențe profunde, dar acest lucru se poate schimba în timp. Invață să te relaxezi în compania celorlalți, va fi numai în favoarea ta! Știi cum e, pofta vine mâncând…

Comentarii: