HOROSCOP

HOROSCOP 13 septembrie 2021

Berbec Astăzi te simți energic, creativ și dornic de aventuri. La locul de muncă îndeplinești cu succes toate activitățile și e posibil să închei proiecte sau contracte noi. Ți-ai dorit de mult timp să practici un sport sau să experimentezi câteva rețete culinare noi? Acum e momentul perfect pentru a-ți exploata entuziasmul de a învăța lucruri noi!

Taur
S-ar putea să ai mici diferențe de opinii cu partenerii de la locul de muncă din cauza viziunii tale creative și orientate spre noutate. Susține-ți ideile cu argumente pertinente și încearcă să nu te enervezi. Totul se va rezolva în cele din urmă, iar șefii te vor aprecia și te vor recompensa pentru alegerile tale

Gemeni
Simți că astăzi poate fi o zi norocoasă pentru tine și de aceea te aranjezi cum știi tu mai bine dimineața, înainte de a ieși din casă, pentru a merge spre birou. La prânz se dovedește faptul că ai cam avut dreptate și că te întâlnești cu un vechi admirator al tău care îți face din nou ochi dulci. Ajungeți să luați masa în oraș, iar acest lucru te binedispune.

Rac
Este posibil să interpretezi greșit cuvintele adresate de către un membru al familiei sau de către un prieten. Azi ești mai emotiv și ai tendința să iei lucrurile personal. Ai răbdare și ascultă până la final ceea ce ți se spune! În a doua parte a zilei se anunță momente frumoase petrecute cu partenerul de viață și copiii.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Astăzi ai de făcut o alegere extrem de importantă și ești mai mult decât indecis. Din acest motiv, apelezi și la partenerul de viață pentru a te consulta în vederea luării unei decizii finale ce, aparent, vă vizează pe amândoi. Trebuie să vă gândiți foarte mult și foarte bine înainte de a da un răspuns final.

Fecioară
Ziua ta nu începe tocmai bine, deoarece în drum spre serviciu ai parte doar de momente neplăcute și întâlniri neașteptate. Aceste lucruri te cam irită și îți transmit o stare de tensiune. Totul revine la normal mai târziu, în momentul în care iei contact cu un prieten bun ce reușește foarte repede să îți schimbe starea. Totul e bine când se termină cu bine.

Balanță
Îți dorești de mult să adopți un animal de companie, iar astăzi te decizi că ar fi cel mai potrivit moment. Îți suni partenerul de viață și îi spui că vă întâlniți la adăpostul de la intrarea în oraș. Ajunși acolo, realizați cât de multe animăluțe există și nu puteți să luați o decizie. De aceea, plecați acasă cu două pisici care vă vor umple inimile de bucurie.

Scorpion
Ai nevoie de o zi pentru tine Ai avut un program foarte aglomerat și tensionat la muncă. Azi nu te gândi la problemele celorlalți sau la activitățile rămase restante! Bucură-te de reușitele de până acum, petrece timp cu persoana iubită și cu familia sau fă o schimbare de look! Plimbă-te, meditează, citește romanul preferat! Fericirea începe din tine!

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Te vei simți foarte încrezător în forțele proprii astăzi! La locul de muncă finalizezi cu succes activități laborioase amânate de mult timp, stârnind aprecierea colegilor. În a doua parte a zilei, acceptă invitațiile oferite de prieteni, ieși din casă și vei cunoaște oameni noi! Oricine va fi atras de o persoană sigură pe sine și plină de entuziasm cum ești tu!

Capricorn
Deciziile luate recent nu au condus spre rezultatele scontate? Calmează-te, unele lucruri nu depind de noi și nu putem controla totul. Depășește situația cu încrederea că, în cele din urmă, vor fi apreciate și recompensate eforturile tale. Bucură-te de o după-amiază în sânul familiei! Te va umple de energie și optimism!

Vărsător
Ai decis ca în sfârșit să te apropii mai mult de noii tăi colegi de muncă și te-ai gândit că cel mai bine ar fi să îi inviți în oraș, să luați masa împreună și să beți ceva. Simțeai o mare tensiune la birou, deoarece toți îți erau străini și nu mai suportai acest lucru. Această inițiativă va fi una excelentă, iar rezultatele for fi garantate.

Pești
Începi să fii din ce în ce mai stresat, iar acest lucru îți dă cu totul peste cap programul zilnic. Din acest motiv, ar trebui să apelezi la un psiholog pentru a afla ce se întâmplă cu tine. Nu îți dai seama ce factori ți-au indus această stare și de aceea nu știi nici cum să scapi de ea. Doar așa vei putea trece peste aceste momente grele.

.

 

 

 

 

 

Comentarii: