featured HOROSCOP

HOROSCOP 14 septembrie 2022

Berbec S-ar putea să ai parte de un mic conflict cu o persoană apropiată în legătură cu sănătatea și starea ta de bine. Deși e posibil să ai dreptate, încearcă să asculți și părerile celorlalți, iar totul se va rezolva în scurt timp.

Taur
Vei fi mai nostalgic și mai visător. Contextul astral este favorabil ameliorării și consolidării relației cu familia și prietenii. Valorifică această atitudine contemplativă și intuitivă și stabilește țeluri noi.

Gemeni
E posibil să fii puțin impulsiv în relația cu familia sau cu partenerul de viață. Privește lucrurile cu mult calm și obiectivitate, iar diferențele de opinii se vor rezolva. E posibil ca prietenii să îți propună o escapadă.

Rac
Este indicat să îți canalizezi toată energia și toate resursele spre a îți contura, pe cât posibil, dorințele și oportunitățile. Dacă nu reușești să faci acest lucru pe cont propriu, ai putea cere ajutorul celor dragi.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Este posibil să fii implicat într-o situație conflictuală cu un coleg de serviciu. Susține-ți părerea cu încredere și sinceritate, iar șefii vor fi de partea ta și te vor aprecia. Relația cu partenerul de viață se ameliorează.

Fecioară
Este momentul să purtați o discuție lungă și să clarificați toate diferențele de opinii. E posibil ca totul să se încheie cu o propunere neașteptată. Dacă ești singur, conversația cu un prieten îți va deschide ochii.

Balanță
Poate ar fi cazul să faci niște modificări în obiceiurile alimentare, să faci câteva exerciții zilnic sau să reîncepi să practici sportul preferat. Ai un hobby căruia ți-ar plăcea să ii dedici mai mult timp? Acum e momentul potrivit.

Scorpion
Stabilești un parteneriat de succes. Este posibil să te bucuri chiar de o avansare în funcție sau de o nouă ofertă de muncă. Partenerul de viață îți reproșează că petreceți puțin timp împreună.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Te simți depășit și ai nevoie de ajutor. Nu ezita să îl ceri persoanelor apropiate. În orice caz, munca îți va fi răsplătită din plin, fiind vorba de recompense financiare substanțiale.

Capricorn
Birocrația și cheltuielile îți dau mari bătăi de cap, dar reușești să le faci față cu brio, fapt ce îți confirmă că ești o persoană responsabilă și descurcăreață. Te bucuri din plin de sprijinul persoanei iubite.

Vărsător
Fie că este vorba de mici excursii, de ieșiri în oraș sau chiar de proiecte mai ample, grupul de prieteni din care faci parte este foarte sudat. Reușești să comunici foarte bine și te simți în largul tău în compania apropiaților.

Pești
Este indicat să aștepți până ce îți definitivezi o imagine clară asupra dorințelor și nevoilor personale. Ai nevoie de comunicare și nu ar fi rău dacă ai începe cu partenerul de viață.

 

 

Comentarii: