HOROSCOP

HOROSCOP 15 septembrie 2021

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Este posibil să vi se facă o ofertă de angajare pe care să nu o puteți refuza sau să vă implicați într-un proiect de mari dimensiuni în care să îndepliniți un rol strategic. Cert este că, din punctul de vedere profesional, vă bucurați de stabilitate și prosperitate, fapt despre care nu se poate vorbi și în cazul relației de cuplu, căci aici lucrurile sunt destul de confuze.

Taur
Aveți niște obiective foarte bine conturate pe care vreți să le atingeți cu orice preț. În acest sens, veți munci foarte mult și veți investi multe resurse. Este foarte posibil să vi se ofere ajutor din partea cuiva apropiat, dar vă place să lucrați individual și toate meritele să vi se cuvin. Se recomandă să fiți mai receptiv la propuneri de colaborare, dar și la idei sau proiecte noi.

Gemeni
Așa se face că veți lua niște decizii care nu vor fi foarte inspirate și vă veți condamna pentru acestea. Este posibil să favorizați apariția unor consecințe destul de serioase, așa că este indicat să gândiți de două ori înainte de a acționa sau înainte de a lua o decizie. Este indicat să cereți sfatul cuiva mai experimentat dacă vi se pare că nu puteți face față situației pe cont propriu.

Rac
Dacă credeați că perioada aglomerată este pe cale de a se încheia, vă înșelați, căci astrele v-au pregătit mai multe activități care nu suferă amânare. Poate fi vorba de renovare, de aranjarea locuinței sau a unor spații de lucru, de o vizită în interes de serviciu sau de implicarea într-un proiect neașteptat.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Tindeți să fiți destul de sceptici în ceea ce privește părerile celor din jur, astfel că preferați să lucrați individual și să vă asumați chiar și eventualele riscuri. Aveți grijă la toți factorii de risc care ar putea apărea, mai ales că sunteți predispuși alegerilor pripite! Încercați, pe cât posibil, să vă concentrați toată atenția asupra unui singur lucru.

Fecioară
Deși vă doriți să atingeți majoritatea obiectivelor pe care vi le-ați propus, nu reușiți să vă canalizați energia și resursele necesare într-un singur sens. Cel mai probabil cheltuielile semnificative din ultimul timp v-au demoralizat și aveți nevoie de restabilirea echilibrului financiar, lucru care se va întâmpla în foarte scurt timp.

Balanță
Vă bucurați de stabilitate în amor, de echilibru și înțelegere, fapt ce se va reflecta și în activitatea voastră de zi cu zi. Alături de persoana iubită vă simțiți voi înșivă și reușiți chiar să vă depășiți limitele. De cele mai multe ori partenerul de viață este confidentul nativilor Balanță, fapt ce le conferă o siguranță aparte.

Scorpion
Fie că este vorba de membrii familiei, de grupul de prieteni sau de colegii de la serviciu, veți resimți în permanență nevoia de a comunica și a vă face cunoscute opiniile. Același lucru se poate petrece și în relația cu partenerul de viață, dar aici Scorpionii abordează lucrurile într-un stil diferit. Aveți grijă la comportament și la exprimare.

CITEȘTE ȘI: Cum TE MINTE, în funcţie de zodie

Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Nu puține sunt dățile în care vă suprasolicitați și vă luați angajamente pe care sunteți siguri că nu le veți putea îndeplini. Săgetătorilor le place să se avânte în situații confuze, care pot să îi depășească, iar aceste situații pot fi extrem de dăunătoare. Este foarte important să faceți diferența între curaj și nevoia de vă afirma sub o formă sau alta.

Capricorn
Deși traversați o perioadă aglomerată și solicitantă, vă bucurați din plin de o relație de iubire echilibrată și foarte benefică. Vă simțiți foarte importanți în relația de cuplu, iar acest lucru vă responsabilizează mai mult. De asemenea, sunteți dispuși să oferiți aceeași apreciere partenerului, ba, chiar mai mult.

Vărsător
Este posibil ca unele acțiuni din trecut să aibă repercusiuni asupra prezentului sau ca unele persoane cu care ați crezut că ați încheiat orice legătură să apară din nou în viețile voastre. Nu vă implicați sentimental în aceste situații neprevăzute, căci ați putea avea reacții neplăcute! Ideal este să vă rezolvați problemele mai vechi și să comunicați cu cei dragi.

Pești
Vă gândiți la un progres în planul profesional? Aveți oportunitatea de a aplica pentru un job nou sau o poziție de conducere? Îndrăzniți! Ați dat tot ce e mai bun din voi la serviciu și v-ați bucurat multe performanțe și aprecieri. Schimbarea de mediu și proiectele noi vă vor consolida încrederea în voi înșivă și dorința de perfecționare!

 

 

 

 

 

Comentarii: