LIFESTYLE

Simona Halep le pune interdicții invitaților de la cununie! Ce nu are voie să facă nici Iohannis!

E zi mare mâine pentru Simona Halep. Este programată cununia civilă a fostul lider mondial WTA și logodnicul ei, afaceristul Toni Iuruc, de la ora 16:00, la Constanța.

După starea civilă, masa și dansul vor avea loc la un club din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai, localul unde cei doi viitori soți s-au și cunoscut.

Invitații, printre care se va număra chiar și președintele statului, Klaus Iohannis, vor trebui să respecte însă două reguli impuse de Simona Halep, scrie Telekomsport. Campioana le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă daruri în bani sau orice fel de cadou.

CITEȘTE ȘI: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

Ce nume va purta după cununie

Mâine, Simona Halep îi va spune ”da” lui Toni Iuruc la primăria din Constanța. Și tot de mâine îşi va schimba şi numele. Fostul lider mondial se va chema în acte Simona Halep-Iuruc.

Simona Halep a ţinut neapărat să-şi păstreze numele de familie, pe care l-a transformat într-un brand sportiv important la nivel mondial, prin performanţele uriaşe pe care le-a avut în tenis.

Faptul că-și va păstra și numele de fată contravine oarecum tradiției la machedoni, prin care proaspăta soție trece automat pe numele de familie al soțului.

 

 

 

Comentarii: