LIFESTYLE

Oana Roman, la bisturiu! Ce operație își face vedeta

Oana Roman a trecut printr-o transformare ca-n filmele documentare. A slăbit spectaculos, reușind să dea jos foarte multe kilograme fără a-și micșora stomacul, și e tare mândră de look-ul ei.

Are însă un mare of. Cum se întâmplă în situații de acest gen, vedeta a rămas cu exces de piele și grăsime pe abdomen, așa că și-a propus să intervină chirugical.

Chiar Oana le-a spus urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare că în viitorul apropiat își va îndeplini una dintre dorințele mari.

”Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie ca să scap de singurul complex pe care îl am. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Vrea și nuntă

Și tot în toamna asta, Oana și-a mai propus să facă ceva. După ce a divorțat de Marius Elisei în iarnă, fiica fostului premier Petre Roman a revenit la sentimente mai bune.

Ba chiar s-a împăcat și l-a primit acasă, din nou, pe fostul soț, care o copleșește cu momente de trandrețe ca la început. Și cum atunci când a făcut nunta, nu era în cea mai bună formă, Oana Roman vrea o… altă nuntă.
De data aceasta, vrea să-și aleagă o rochie pe gustul ei și să facă o petrecere de neuitat.

 

 

 

Comentarii: