featured HOROSCOP

HOROSCOP 15 septembrie 2022

Berbec Vine o ofertă de angajare pe care nu o puteți refuza sau vă implicați într-un proiect de mari dimensiuni în care îndepliniți un rol strategic. Cert este că, din punctul de vedere profesional, vă bucurați de stabilitate și prosperitate.

Taur
Veți munci foarte mult și veți investi multe resurse. Este foarte posibil să vi se ofere ajutor din partea cuiva apropiat, dar vă place să lucrați individual și toate meritele să vi se cuvin. Se recomandă să fiți mai receptiv la propuneri de colaborare.

Gemeni
Veți lua niște decizii care nu vor fi foarte inspirate și vă veți condamna pentru acestea. Este posibil să favorizați apariția unor consecințe destul de serioase, așa că este indicat să gândiți de două ori înainte de a acționa.

Rac
Perioada aglomerată nu este pe cale de a se încheia, astrele v-au pregătit mai multe activități care nu suferă amânare. Poate fi vorba de renovare, de aranjarea locuinței sau a unor spații de lucru.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Leu
Preferați să lucrați individual și să vă asumați chiar și eventualele riscuri. Aveți grijă la toți factorii de risc care ar putea apărea, mai ales că sunteți predispuși alegerilor pripite! Încercați să vă concentrați toată atenția asupra unui singur lucru.

Fecioară
Nu reușiți să vă canalizați energia și resursele necesare într-un singur sens. Cel mai probabil cheltuielile semnificative din ultimul timp v-au demoralizat și aveți nevoie de restabilirea echilibrului financiar.

Balanță
Alături de persoana iubită vă simțiți voi înșivă și reușiți chiar să vă depășiți limitele. De cele mai multe ori partenerul de viață este confidentul nativilor Balanță, fapt ce le conferă o siguranță aparte.

Scorpion
Veți resimți în permanență nevoia de a comunica și a vă face cunoscute opiniile. Același lucru se poate petrece și în relația cu partenerul de viață, dar aici Scorpionii abordează lucrurile într-un stil diferit. Aveți grijă la comportament.

CITEȘTE ȘI: Cum să ai o căsnicie fericită în funcție de zodia partenerului

Săgetător
Nu puține sunt dățile în care vă suprasolicitați și vă luați angajamente pe care sunteți siguri că nu le veți putea îndeplini. Săgetătorilor le place să se avânte în situații confuze, care pot fi extrem de dăunătoare.

Capricorn
Vă bucurați din plin de o relație de iubire echilibrată și foarte benefică. Vă simțiți foarte importanți în relația de cuplu, iar acest lucru vă responsabilizează mai mult. De asemenea, oferiți aceeași apreciere partenerului.

Vărsător
Unele persoane cu care ați crezut că ați încheiat orice legătură să apară din nou în viețile voastre. Nu vă implicați sentimental în aceste situații neprevăzute, căci ați putea avea reacții neplăcute! Ideal este să vă rezolvați problemele mai vechi.

Pești
Vă gândiți la un progres în planul profesional? Aveți oportunitatea de a aplica pentru un job nou sau o poziție de conducere? Îndrăzniți! Ați dat tot ce e mai bun din voi la serviciu și v-ați bucurat de multe aprecieri.

 

 

 

 

 

Comentarii: