featured HOROSCOP

HOROSCOP 16 septembrie 2022

Berbec Nu este exclus să primiți și vești îmbucurătoare legate de situația financiară, fie că este vorba de un câștig substanțial, fie că este vorba de o ofertă de muncă pe care nu o puteți refuza. Este indicat să vă rezolvați toate problemele.

Taur
Proiectele sau negocierile încheiate azi se vor solda cu succes și performanțe. În relația cu familia, ar fi bine să nu fiți impulsivi și să vă gândiți mai întâi la consecințele vorbelor voastre. S-ar putea ca cineva să vă pregătească o surpriză.

Gemeni
Veți lua parte la niște evenimente deosebite și veți traversa niște stări noi, foarte intense. Deși sunteți persoane care își ascund cu greu emoțiile, veți reuși să vă controlați foarte bine toate pornirile și veți impresiona prin autocontrol.

Rac
Este foarte posibil să resimțiți o oarecare lipsă de comunicare atât în cuplu, cât și la locul de muncă. Aveți senzația că necesitățile voastre nu vă sunt luate în seamă, fapt pentru care vă puteți confrunta cu ieșiri nervoase.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Comunicați cu cei dragi și încercați să vă vedeți mai des. Chiar dacă timpul nu vă permite prea multe astfel de ieșiri, este indicat să vă găsiți o perioadă în care să comunicați, să vă destindeți și să împărtășiți păreri sau experiențe.

Fecioară
Vă doriți să faceți o mulțime de lucruri, să duceți la bun sfârșit o mulțime de proiecte și să vă implicați în altele noi. Aveți o energie foarte pozitivă, dar și o determinare categorică pe care este indicat să o folosiți în scopuri sigure și foarte utile.

Balanță
Vă detașați complet de la cotidian. Este indicat să nu vă lăsați întru totul dus de val și să rămâneți, cât de puțin, conectați la lucrurile la care vă veți întoarce. Nu uitați de angajamentele pe care vi le-ați luat, dar nici nu lăsați ca aceste griji să vă strice vacanța!

Scorpion
Este o zi favorabilă pentru încheierea unor parteneriate sau realizarea de investiții. Se recomandă să vă odihniți în a doua parte a zilei sau să planificați o ieșire în parc cu familia. Aveți nevoie și de timp liber!

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
La locul de muncă s-ar putea să aveți un conflict cu un colaborator, dar totul se va rezolva prin calmul și răbdarea de care dați dovadă astăzi. Eforturile voastre vor fi recompensate și veți fi apreciați de colegi.

Capricorn
Aveți o atitudine tare pașnică și deschisă la comunicare, astfel încât împiedicați apariția oricărei polemici. Acesta este unul dintre motivele cele mai solide care fac din Capricorn un partener și un colaborator perfect, dar și un prieten de nădejde.

Vărsător
Sfaturile unui prieten vă vor ajuta azi în rezolvarea unui conflict cu un membru al familiei. Se recomandă să vă odihniți mai mult și să realizați câteva schimbări în stilul vostru de viață.

Pești
Este evident că vă doriți mai mult de la propria persoană și că oricât de mult ați munci, mereu va exista ceva care să vă nemulțumească. Se recomandă să fiți mai toleranți cu propria persoană.

 

 

 

 

 

Comentarii: