HOROSCOP

HOROSCOP 18 iulie 2021

Berbec E posibil să fii mai încăpățânată decât în alte zile. Nu lua totul în tragic! Respiră adânc și adu-ți aminte că nu există probleme, ci doar soluții. Începi ziua cu o bucurie pe care ți-o face o persoană apropiată: poate un telefon cu o veste care îți schimbă în bine dispoziția, poate ai parte de o întâlnire neașteptată sau cineva din familie îți face o surpriză plăcută.

Taur
Șeful parcă stă cu ochii pe tine. Nu-l băga în seamă prea mult și vezi-ți de treaba ta. Faci bine ceea ce faci și trebuie să fii conștient de asta. Seara este posibil sa te vezi cu cineva drag. Vei primi o veste mult așteptată la locul de muncă, ceea ce îți va da un plus de energie și bună dispoziție.

Gemeni
Este ziua ta norocoasă. Simți că nimic nu-ți poate sta în cale și ești în stare să muți munții pentru a-ți atinge obiectivul. Este o atitudine foarte bună și, dacă treci pe lângă o agenție Loto, nu ezita să intri! Îți canalizezi atenția spre tine și nimic din exterior nu reușește să îți schimbe starea sau opiniile. Știi că tu contezi cel mai mult și vei acționa în funcție de ceea ce vrei și simți.

Rac
Ziua bună se cunoaște de dimineață. Așadar, adu-ți aminte că ai zâmbit când te-ai trezit. Totul în jurul tău ți se pare o joacă, ești plină de vitalitate și atragi toate privirile. Să nu te miri dacă îți zâmbesc oamenii pe stradă. Treci printr-o perioadă de contradicții și nu știi ce decizii să iei pentru a nu avea de suferit mai târziu.

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Leu
Te-ai putea întâlni cu o veche iubire. Dacă ești implicat într-o relație, ascunde-te în gaură de șarpe. Nu ai nevoie să-ți complici viața mai mult decât este deja. Ai parte de o întâlnire importantă: poate în ceea ce privește afacerile sau, poate, în planul personal. Fii pregătit pentru ceva nou și interesant, pentru că astrele s-au aliniat într-un mod inedit pentru tine.

Fecioara
Nu te simți foarte bine azi. Dar nu dispera! O cafea bună sau un ceai te va pune înapoi pe picioare și vei putea zâmbi din nou. Ferește-te de excese culinare, ai o silueta de menținut! Îți faci planuri pentru o călătorie. Fie că este concediul din această vară, fie că este o viitoare vacanță, prietenii alături de care dorești să îți petreci timpul liber vrei să rămână aceiași.

Balanța
În prima parte a zilei nu ți se va întâmpla nimic deosebit, dar ai șansa unei seri fabuloase și toate gândurile-ți sunt îndreptate spre momentul când vei ajunge acasă pentru a te pregăti de marea întâlnire. Afli vești de la un prieten vechi, poate printr-un apel telefonic sau pe internet. Dacă ți se propune o întâlnire, nu o refuza.

Scorpion
Familia îți face reproșuri, dar nu te enerva. Nu le răspunde tăios, știi foarte bine că țin la tine, chiar dacă uneori mai greșesc. Numără până la zece și gândește-te că e vară. Îți cumperi ceva care te încântă și îți aduce o stare de bine pentru întreaga zi. La serviciu este posibil să scoți un coleg din impas realizând în locul lui anumite atribuții sau sfătuindu-l asupra modului de lucru.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât ești de ORGOLIOS

Săgetător
Dorința ta de aventură parcă e mai puternică astăzi. Simți nevoia să faci ceva deosebit și ai de ales între o sesiune prelungită de shopping sau o seară nebună în club. Ce alegi? Cheltuieli, cheltuieli și iar cheltuieli. Dar cu folos! Azi vei fi nevoit să scoți bani frumoși din buzunar pentru lucruri neprevăzute, dar care vei înțelege că sunt necesare.

Capricorn
Va fi o zi liniștită, fără prea mari bătăi de cap. Nici nu prea ai chef de ieșit, așa că vei prefera liniștea și confortul canapelei din fata televizorului. În fond, urmează weekendul și ai tot timpul sa te distrezi. O persoană are nevoie de ajutorul tău neremunerat. Fii prezent și ajută indiferent de situație, pentru că tot binele pe care îl faci ți se va întoarce.

Vărsător
Ți-ai făcut deja planurile de weekend, rămâne doar să-ți pui lucrurile în bagaje. Nu uita aparatul de fotografiat! Pagina de Facebook așteaptă noutăți. Vei fi solicitat de către o persoană dragă să ajuți la organizarea unui eveniment. Implică-te și dedică timp și grijă activității în care ești solicitat, pentru că rezultatele și răsplata nu vor întârzia să apară.

Pești
Poate că ar fi cazul să faci o vizită medicului. Ai niște dureri de cap și nu este bine să-ți neglijezi sănătatea. Reușești să termini ceea ce ți-ai propus și satisfacția lucrului împlinit este maximă. Devii motivată să te implici în alte proiecte mai mari și mai ambițioase. Chiar dacă nu ești răsplătit financiar așa cum ai fi dorit.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: