LIFESTYLE

Maestrul Botgros, ce viață de telenovelă! Are un copil cu amanta, dar rămâne cu soția

Povestea a făcut mare vâlvă în urmă cu trei ani, când celebrul dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros (68 de ani), a devenit tată la 65 de ani. Și asta pentru că cea care i-a dăruit o fiica nu a fost soția , ci cântăreața Anișoara Dabija.

S-a speculat, s-au spus povești, ba chiar fostul soț al Anișoarei Dabija a făcut mare circ, însă până la urmă, lucrurile s-au potolit. Cum? Anișoara a divorțat, maestrul Botgros a recunoscut copilul și a decis să… rămână tot cu nevasta, Lidia, cu care are o căsnicie de 5O de ani.

”Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță.

Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect.

Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a povestit cântăreața pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Am ieșit dintr-un calvar datorită Nicoletei!”

Și tot acolo, Anișoara a mărturisit că grație copilului făcut cu Botgros, a ieșit dintr-un calvar. „Este pentru prima oară când vorbesc despre asta. Cel mai grav moment care m-a făcut să mă îndepărtez foarte mult de soțul meu a fost că îmi abuza băieții…Era și verbal, și fizic (violent, n. red.). Am fost și cu copiii, și cu el la psiholog, ca să se rezolve, dar nu s-a rezolvat.

Așa era el, violent, Plus, alcoolul. Mă șantaja, îmi spunea că mă va face de rușine. Dar când a apărut Nicoleta, noi nu mai trăiam împreună, trăiam ca vecini. De ce vorbesc abia acum? Atunci când ne-am despărțit, când mi-am luat copiii și am plecat din casa în care era munca mea, am plecat pentru că nu se mai putea. Iar copiii mei erau atât de fericiți că noi plecăm.

Regretam doar faptul că nu am avut curaj să o fac mai devreme. Dar nu am spus până acum, pentru că toată presa vuia, eram pregătită să mă apăr, cu toate dovezile de la poliție, dar cel mic, băiatul, a plâns și mi-a spus să nu mai spun nimănui, pentru că nu voia să știe colegii lui de la școală. Pentru ca ei să nu sufere, nu am zis nimic.

Nu au fost 15 ani de căsnicie, noi trăiam separat de doi ani, până am divorțat. Dar locuiam în același apartament pentru că nu voia să plece, dar noi eram doi vecini. Eu eram cu copiii, el era cu… doamna cu care locuiește acum, cu concubina lui”, a mai spus Anișoara Dabija, la „Telemagazin”.

 

 

Comentarii: