LIFESTYLE

Prodanca spune adevărul despre Reghe, în sfârșit: ”Nu îi voi acorda divorțul!”

După ce o vreme a negat vehement totul, de la divorțul iminent, la eventualitatea ca soțul ei să aibă amante, Anamaria Prodan spune, într-un final, adevărul. Recunoaște că a auzit și ea tot ceea ce spune prin târg și dacă este așa, pune asta pe seama crizei bărbatului de 4O de ani.

”Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană. Toate adunate te fac să iei decizii greșite, să reacționezi nepotrivit pe moment.

Dar cred cu tărie că te mai și trezești la un moment dat, iar când te trezești, îți dai seama că ai făcut ceva cumplit și îți ceri iertare.

Iar eu cred că dacă a făcut tot ceea ce aud că a făcut, atunci, cu siguranță va veni, va recunoaște că a greșit, își va ține familia în brațe și o va face și mai puternică decât până acum.„, a spus Anamaria pentru playsport.ro.

Cât despre presupusele investiții ale lui Laurențiu Reghecampf în așa-zisele amante – un beauty salon sau două apartamente într-un centru rezidențial, celebra impresară a avut următoarea reacție.

”Îmi doresc tare mult să existe dovezi în acest sens. Am mai rugat și alți prieteni care mi-au spus asta sa mă ajute cu dovezi.

În momentul în care voi avea așa ceva, promit că voi veni în fața voastră și voi spune că eu, Anamaria Prodan, am trăit în minciună timp de 16 ani, eu Anamaria Prodan nu am avut suficient de inteligență încât să-mi dau seama că Reghe nu este ceea ce noi divinizăm.”, a completat Prodanca.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Cum îți așterni, așa dormi!”

Fiica regretei artiste Ionela Prodan a recunoscut și că la ei în familie s-a discutat despre divorț. ”Da, am vorbit, dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru.”, a admis afacerista, care însă a anunțat clar. Dacă Laurențiu chiar își va dori să meargă până la capăt cu acest demers, nu îi va acorda divorțul.

”Nu. Nici eu și nici copiii noștri. Până nu aș avea certitudinea că nu mai poate fi făcut nimic, nu aș divorța. Eu cred cu tărie că totul va trece. Însă, dacă soțul meu vrea sa plece cu orice ”gură de aur” sau altceva este alegerea lui.

Este decizia fiecărui om să-si aleagă drumul în viață. Cum îți așterni, așa dormi ! Oamenii puternici caută și găsesc oportunități acolo unde alții renunță, ei primesc ca învățătură ceea ce alții consideră drept eșec. Iau decizii analizate, calculate și bine gândite.

Dacă Laur va pleca, noi vom merge mai departe cu putere mai mare, cu multă demnitate. Chiar dacă de multe ori au sufletul pustiu, inima zdrobită și au o grămadă de probleme, oamenii puternici nu refuză să ofere ajutor celor care au nevoie de asta, se uită intotdeauna înainte.”, a mai spus Prodanca pentru playsport.ro.

 

 

 

 

Comentarii: