HOROSCOP

HOROSCOP 18 martie 2023

Berbec Este o zi favorabilă pentru a te elibera de povara facturilor sau datoriilor. Rezultatele muncii tale vor fi mai mult decât suficiente pentru a plăti cele necesare, dar te vei bucura și de o sesiune de cumpărături. În ciuda planurilor deja stabilite pentru astăzi, este loc de mici modificări.

Taur
Astăzi, te vei preocupa mai mult de documente, acte, ceea ce te va obosi psihic, însă vei ști când să îți rezervi câteva minute de pauză pentru a nu te suprasolicita. În a doua parte a zilei, vei primi o vizită pe care o aștepți de mult timp. Nu te vei sfii să inițiezi o discuție în cadrul unui grup de persoane pe care nu le cunoști.

Gemeni
Vei beneficia de ajutorul colegilor pentru a soluționa o problemă, chiar dacă vina nu a fost de partea ta. În ciuda timpului insuficient, la amiază te vei relaxa câteva ore în compania unui apropiat, discutând cele mai noi informații. Spre seară, vei primi o veste bună de care te vei bucura alături de ceilalți membri ai familiei.

Rac
Ai parte de surprize încă de dimineață însă nu te vei lăsa impresionat, mai ales când alte activități au prioritate, cum ar fi treburile casnice. În această după-amiază, îți vei însoți partenerul de viață la cumpărături însă vei fi cumpătat în ceea ce privește cheltuielile. Schimbările nu îți surâd astăzi.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Dacă relația ta de iubire dă semne că nu mai funcționează la fel ca înainte, nu te lăsa influențat doar de obișnuință, căci până la finalul acestei zilei vei avea parte de o surpriză,. Este posibil să cunoști o persoană cu care ai mult mai multe lucruri în comun, vei rezona cu acea persoană și te vei gândi serios la o decizie.

Fecioară
Te vei bucura din plin de momentele din această zi, întrucât vor fi extrem de numeroase, mai ales că partenerul de viață va face eforturi mari pentru a te impresiona. În a doua parte a zilei, comunicarea este un factor important pentru a elucida o curiozitate a ta în legătură cu cheltuielile din familie.

Balanță
Te vei lăsa întreaga zi răsfățat de către membrii familiei, iar spre amiază, de către colegi. Ajutorul pe care îl vei primi din partea unui apropiat în luarea unei decizii îl vei răsplăti printr-o invitație în oraș. În planul financiar, vei recompensa unele pierderi prin luarea unor angajamente care îți vor aduce beneficii materiale, un venit în plus.

Scorpion
Dimineața, vei tinde să promitem lucruri pe care nu le vei putea îndeplini însă acest lucru nu va fi un impediment pentru a te bucura de această zi. Vor apărea mici modificări în sarcinile de astăzi, iar te vei adapta destul de ușor, având parte de ajutor în treburile casnice din partea unui membru al familiei.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Vei primi informații importante încă din primele ore ale zilei însă aceste vești nu te vor influența să schimbi vreo activitate dintre cele plănuite pentru astăzi. Vizita unui apropiat te va scoate din starea de monotonie, iar pentru câteva ore vei uita de griji sau gândurile despre bani, sarcinile din cadrul locului de muncă și treburile casnice.

Capricorn
Se ivesc ocazii noi de progres în planul profesional, vei fi la locul potrivit în prima parte a zilei. Faptul că vei fi în prezența unor persoane bine pregătite te va ghida mai bine în domeniul ales, vei ști care alegeri vor fi în avantajul tău și care nu. Spre seară, nu se pune problema să ieși, ci te vei delecta cu o carte sau vei asculta muzica preferată.

Vărsător
Cuvintele nu sunt punctul forte al tău, iar astăzi vei căuta o soluție pentru a-ți demonstra afecțiunea față de cei dragi, cum ar fi ajutorul pe care îl oferi atunci când este nevoie. Mijlocul zilei va reprezenta un moment important pentru tine, poate că cineva, un apropiat sau un membru al familiei, s-a gândit să îți facă o bucurie, invitându-te fie la un concert, fie la teatru.

Pești
Vei realiza astăzi că ești mult mai apreciat decât crezi; cei din jur, în special șefii și colegii tăi, îți apreciază efortul zilnic, iar astăzi se vor ivi ocazii de a te recompensa. În a doua parte a zilei, vei alege să îți petreci timpul liber singur, poate în acest mod îți vei găsi liniștea de care ai nevoie.

 

 

 

 

Comentarii: