LIFESTYLE

Prodanca i-a dat `perversa` lui Reghecampf! Continuă divorțul la tribunal, fiindcă vrea să fie desfăcut mariajul din vina lui, el a plecat de acasă cu amanta!

Nu s-a terminat totul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Divorțul s-a pronunțat, însă a nemulțumit-o profund pe Prodanca. De ce? Pentru că s-a decis desfacerea căsătoriei din culpă comună, deși peste tot prin presă, Reghecampf își prezenta deja amanta cu care a și făcut un copil în timpul procesului.

Nu-i vorbă, au zis mulți și despre Ana, dar de probat, nu s-a probat nimic. Așa că agentul FIFA n-a vrut să accepte și a introdus apel, scrie digisport.ro. „Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe”, a declarat, zilele trecute, Anamaria Prodan, pentru Click.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Dar nu doar atât. Chiar dacă a încercat pe toate căile, cu binișorul, cu tot, să-l reapropie pe Reghe de fiul cel mijlociu, Prodanca s-a lovit de un zid. Iar faptul că tatăl lui Bebeto s-a luptat în tribunal să-i reducă pensia alimentară stabilită în instanță inițial, n-a lăsat-o indiferentă pe mamă.

Reghecampf plătește o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Adică suma de 1.600 de euro, mai puțin decât suma care era stipulată în Apel în ordonanța președințială, în valoare de 2.000 euro. Și infinit mai puțin decât ce s-a decis la Fond, in ordonanță, în valoare de 7.000 euro.

Comentarii: