LIFESTYLE

Brigitte îl face praf pe Năstase, deși sunt divorțați de 5 ani: `Era un curvar, l-am păzit pe Ilie, în loc să-mi păzesc copilul!`

Brigitte și Ilie Năstase au stat căsătoriți timp de 5 ani, dar au fost clienții fideli ai tabloidelor. S-au certat, s-au bătut în mijlocul străzii, iar Brigitte și-a urmărit și ocărât rivalele în public. Au divorțat și fiecare și-a găsit un alt partener, însă amintirile o mai chinuiesc pe Brigitte din când în când.

”Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul.

De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click!

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

„Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată. Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată. Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață”, a mai spus fosta nevastă a lui Ilie Năstase.

 

 

Comentarii: