LIFESTYLE

Brigitte dă vina pe Amalia, din cauza ei n-a mers căsnicia cu Ilie Năstase: `Au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false`!

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au fost căsătoriți timp de 5 ani, între 2013 și 2018. Și căsnicia lor, dar și depărțirea au stat sub semnul scandalului. Certuri și împăcări, bătăi, acuzații și chiar infidelitate, fiindcă pe rând, cei doi soți s-au tradus, din varii motive, unul pe celălalt.

Într-un final, mariajul s-a destrămat, i-au pus cruce. Iar fiecare dintre ei și-a văzut de viață. Legenda tenisului mondial s-a însurat cu o altă femeie, iar Brigitte a devenit doamna Pastramă.

Însă n-a uitat prin ce a trecut. Și recent, a povestit cu lux de amănunte cum s-a distrus căsnicia cu fostul mare sportiv și cine, în opinia ei, a intervenit în poveste.

„În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.

Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. – Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru unde aveau niște aparate foarte primitive.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi (n.r. – Ilie și Amalia Năstase)au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion”, a explicat bruneta în podcastul Taclale, potrivit Cancan.

Brigitte n-a putut să aibă niciodată o relație cordială cu fosta soție a lui Năstase, Amalia. „Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară.

Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”, a mai povestit Brigitte.

Comentarii: