FRUMUSETE LIFESTYLE

Monica Anghel a topit 3O de kilograme, dar are o singură intervenție estetică, făcută de gura lumii! Despre ce este vorba!

Monica Anghel s-a transformat în ultimii ani devenind practic de nerecunoscut. Din artista rubensiană de altădată a mai rămas doar amintirea, Monica având acum o siluetă invidiată chiar și de adolescente.

După operaţia la coloană, suferită în 2017, artista n-a avut altă opțiune decât aceea de a slăbi. Și a început să tot dea, topind 30 de kilograme, însă pare să nu se mai oprească.

Și nici vorbă de tăiat stomacul sau de vreo liposucție. Monica Anghel a mărturisit că nu e niciun secret. A mâncat mai puțin, sănătos și a făcut sport.

Un singur ”păcat” a făcut cântăreața. Și l-a mărturisit cu prima ocazie. Într-un interviu cu Antena Stars, artista a recunoscut că a apelat la medicul estetician pentru o singură îmbunătățire.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„Mi-am făcut în zona asta (n.r. frunte) botox. Acum pot să mă încrunt cât vreau. Şi când mă enervez sunt la fel de senină. Ce e foarte bine. Asta e singura intervenţie pe care am făcut-o după ce am slăbit cele 30 de kilograme”, a declarat Monica Anghel.

Care a mărturisit că și-a injectat botox mai mult de gura lumii: ”M-au determinat oamenii din jurul meu pentru că eu nu voiam să fac chestia asta. Dar toată lumea mi-a spus: ”Băi, trebuie să faci ceva că ai slăbit şi eşti din ce în ce mai încruntată.

Ţi se adâncesc dungile astea şi pari supărată tot timpul”. Şi toată lumea îmi spunea să nu mai stau încruntată. Deja nu mai suportam când îmi zice cineva asta. Ei, uite că nu mai stau. Na!”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

 

 

 

 

 

Comentarii: