HOROSCOP

HOROSCOP 19 Martie 2017

Berbec

Plăcerea de a urmări experienţe noi şi memorabile este mult mai mare şi mai importantă pentru tine decât descoperirea lor. Vrei să călătorești mai mult și vei analiza cât mai multe oferte cu destinații turistice cât mai variate. În plus, pentru tine, drumul este mai interesant decât destinaţia.

Taur

Spiritul de aventură revine în prim-plan, atât pe plan emoţional, cât şi profesional. Te împrieteneşti rapid cu oameni care dau dovadă de seriozitate şi îşi vor ţine promisiunile și vrei să stai cât mai mult timp în compania lor.

Gemeni

Eşti foarte determinat să reuşeşti în carieră, iar la locul de muncă investeşti mai mult timp şi energie decât de obicei, pentru a fi sigur de rezultat. Cu toate astea, apropiații te vor împiedica să lucrezi și în weekend.

Rac

Din fericire, ţi-a fost luată greutatea de pe umeri care te apăsa de multă vreme şi ai curaj să intri într-o nouă relaţie de iubire, care poate fi una fericită. Vei petrece tot timpul tău liber cu această persoană și veți descoperi cât de compatibili sunteți.

Leu

Ai momente în care îţi este dor de copilărie şi atunci te joci cu copiii tăi, sau îţi cumperi ceva ce îţi aduce aminte de acea perioadă. Pentru că te-a cuprins nostalgia atât de tare, le vei face o vizită părinților și chiar poate vei sta tot weekendul la ei.

Fecioară

Cu toate că va părea că cei din jurul tău vor să îţi ofere cadouri, ele vor consta în oportunităţi, nu vor fi ceva material. Fii atent că s-ar putea să pierzi detalii importante. Totuși, să nu pui sub semnul îndoielii orice gest făcut din dragoste.

Balanţă

După mult timp în care ai stat departe de familie, serviciul îţi oferă şansa de a rămâne mai mult pe acasă şi te a te bucura de compania celor dragi.

Scorpion

O întâmplare face să îţi activeze curiozitatea şi spiritul critic. Eşti foarte atent la oameni, la locuri şi la detaliile oricărui obiect. S-ar putea să îţi găseşti o nouă pasiune și să o fructifici în zilele următoare. Poate fi vorba de muzică, fotografie sau scris.

Săgetător

Eşti foarte optimist şi ai o stare pozitivă, care te va face să cheltui bani pe lucruri de care nu ai nevoie neapărat, sau cel puţin nu sunt aşa urgente. Îți vei petrece ziua de sâmbătă prin magazine, iar duminica o păstrezi pentru realxare.

Capricorn

Dacă vrei să ai parte de satisfacţii, trebuie să munceşti, să iei tu iniţiativa şi să nu mai aştepţi de la ceilalţi. Acest lucru te face să te trezești devreme și să te apuci de elaborarea unor idei pe care le ai de foarte mult timp.

Vărsător

Nu ai nicio tragere de inimă să faci ceva productiv, să muncești sau să faci ceva prin casă. Tot ce vrei să ai o zi de joacă, nu de muncă. Ca şi Leii, eşti copilăros şi ai vrea să mai fii iar copil. Vei ieși prin parc cu familia, sau cu prietenii apropiați.

Peşti

Obiectivele profesionale trec pe locul doi, vrei să te detaşezi puţin de munca individuală şi să încerci să lucrezi în echipă cu nişte colegi noi. O să ieși în oraș să te distrezi, dar și pentru a concepe noi planuri de viitor.

Comentarii: