HOROSCOP

HOROSCOP 19 noiembrie 2022

BERBEC Ai mare grijă la modul în care îți alegi prietenii, deoarece în acest moment ai nevoie lângă tine doar de persoane de încredere, unele capabile să îți aducă zâmbetul pe buze. Nu ai nevoie de oameni care să te deprime sau care să te facă să faci ceea ce nu îți dorești. Doar cei ce au aceleași valori ca ale tale te pot determina să îți urmezi visurile și să faci doar ceea ce îți place.

TAUR
Nu te mai raporta absolut deloc la trecut și lasă totul să vină de la sine, să se întâmple exact așa cum trebuie. Ai tendința de a analiza toate situațiile din trecut înainte de a lua o decizie, iar asta te poate face să nu iei tocmai decizia corectă, de teama unui eșec. Din acest motiv, ar trebui să te gândești doar la prezent și la viitor și să faci exact ceea ce simți.

GEMENI
Bazează-te doar pe instinct și ia deciziile în ritm alert, fără a te gândi prea mult. Asta te va ajuta să iei deciziile pe care ți le dorești cu adevărat, fără a avea ezitări în momentul în care analizezi întreaga situație. Chiar dacă uneori vei avea parte și de urmări mai puțin plăcute, vei fi mândru pentru că ai făcut exact ce ai vrut, când ai vrut, fără a te gândi la eșec.

RAC
Relația ta are de suferit din cauza faptului că petreci prea mult timp la locul de muncă, iar partenerului nu îi mai acorzi atenția de care are nevoie. Nu l-a deranjat acest lucru la început însă tu începi să exagerezi și începi să stai din ce în ce mai mult timp departe de el. Ai mare grijă și la nevoile lui și ia câteva pauze de la ceea ce te-ai obișnuit să faci în fiecare zi.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

LEU
Ai nevoie de o schimbare în viața ta și de aceea ar trebui să nu mai amâni absolut deloc momentul pe care îl aștepți de foarte mult timp. Nu mai ezita și schimbă-ți locul de muncă dacă nu ești pe deplin satisfăcut de ceea ce ți se oferă. Știi că meriți mai mult și de aceea nu ar trebui să stagnezi într-un loc doar din cauza obișnuinței.

FECIOARĂ
Distrează-te mai mult și nu te mai stresa în permanență din cauza proiectelor pe care le ai în desfășurare. Ar trebui să înțelegi faptul că, atât timp cât îți dorești, poți face orice și poți avea timp pentru activitățile esențiale de zi cu zi, dar și ceea ce îți face cu adevărat plăcere. Îmbină utilul cu plăcutul, iar viața ta va fi mult mai frumoasă.

BALANȚĂ
Ar trebui să fii foarte atent la cum te îmbraci și cum te aranjezi dimineața, deoarece vei avea parte de o întâlnire neașteptată și cu siguranță te vei simți mai bine dacă vei ști că arăți exact așa cum îți dorești. Pentru tine contează foarte mult aspectul fizic și de aceea te-ai simți inconfortabil dacă nu ai arăta impecabil, chiar și la prima oră a dimineții.

SCORPION
Astăzi va trebui să iei unele decizii extrem de importante și de aceea este indicat să te consulți cu cei din jurul tău pentru a face alegerea corectă într-un timp cât mai scurt. În aceste momente, ai mare nevoie de sfaturile prietenilor, deoarece, dacă ar trebui să faci totul singur, ai fi foarte stresat.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

SĂGETĂTOR
Ai neapărat nevoie de cineva cu care să vorbești și căruia să îi spui absolut tot ce ai pe suflet. Nu ai mai avut de mult timp o relație și, deoarece te-ai obișnuit așa, nici nu ai mai intenționat să lași pe cineva să te cunoască. Deși în momentul de față ai impresia că îți este foarte bine singur, mai mult ca niciodată ai nevoie de cineva pe care să te bazezi în momentele grele.

CAPRICORN
Vei intra în posesia unei sume de bani ce te va ajuta să scapi de toate datoriile care ți-au dat bătăi de cap în ultimul timp. Nu mai suportai presiunile care apăreau din cauza faptului că datorai destul de mulți bani, iar acest câștig te va face să te liniștești și să reușești să te bucuri de tot ceea ce e înconjoară.

VĂRSĂTOR
Ai o stare foarte rea, iar asta te face să te enervezi în fiecare minut și să te descarci pe cei din jurul tău, chiar dacă aceștia nu au absolut nicio vină. Ar trebui să încerci să te controlezi și să te liniștești, deoarece nimeni nu merită să aibă parte de un astfel de tratament doar din cauză că tu ai o zi în care nu te simți prea bine. Nimeni nu merită să aibă parte de așa ceva.

PEȘTI
Acordă familiei mai multă atenție și petrece mai mult timp alături de cei dragi, chiar dacă uneori ești extrem de stresat din cauza nenumăratelor proiecte de la job. Cu cât vei fi mai apropiat de cei pe care îi iubești, cu atât vei reuși să fii mult mai liniștit și să îți duci la bun sfârșit toate sarcinile pe 1 Mai…

 

 

 

 

Comentarii: