HOROSCOP

HOROSCOP 2 iulie 2022

Berbec Eşti suficient de fantezist pentru a te feri de plictiseală şi nutreşti sentimente care-ţi garantează securitatea mult dorită în cuplu. Dacă eşti singur, sigur eşti pururea îndrăgostit, visezi cu ochii deschiși.

Taur
Relația ta în ansamblu va fi bine. Veți găsi timp pentru clipe de independență, dar veţi fi mai mult mână în mână, veţi găsi idei şi proiecte comune, aşa că nu lăsa viaţa profesională să îți deranjeze prea mult viața amoroasă.

Gemeni
Încerci să spargi rutina. Cu toate acestea, în cazul în care celălalt este, mai degrabă, sedentar și legat de pat, trebuie să încerci să-i respecți stilul de viață. Tinzi să fii individualist.

Rac
Gelozia ta este complet nejustificată, aminteşte-ţi că este mult mai dificil să construiești decât să distrugi. Nostalgia unor vremuri de mult apuse te face să îți dai întâlnire cu câțiva prieteni mai vechi.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Leu
Îți dorești să investești în planurile de viitor. Stabilitatea financiară este pe primul plan, cel puțin pentru moment. Deși s-ar crede că faci toate aceste eforturi pentru familie, interesul personal este cu mult mai important.

Fecioară
Se anunţă o promovare şi deja îţi faci planuri cu privire la cheltuirea banilor pe care-i vei primi în plus la salariu. Ești foarte preocupat de treburile casnice și îți pierzi din elan dacă ți se fac reproșuri

Balanţă
Știi că nu există nicio reţetă de făcut bani rapid şi fără efort. Ai nevoie de o bună organizare, perseverenţă şi eforturi bine direcționate, ca să ai parte de o combinaţie câştigătoare.

Scorpion
Ajungi să fii intransigent faţă de partener. Este bine să stabilești un dialog real cu el, să-l tratezi de pe picior de egalitate şi-ţi vei da seama rapid că relaţia devine infinit mai satisfăcătoare.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Vei cădea în plasa unei pasiuni mistuitoare, dragostea va intra tumultuos în viața ta şi nu-ţi va mai da voie să respiri. Vei avea perioade destul de tensionate la locul de muncă, unde te așteaptă provocări de nebănuit.

Capricorn
Îţi place să faci cuceriri. Consecințele vor fi diferite, reacțiile celor din jur trec de la negativ la pozitiv, căci şi tu eşti ca un fulger: loveşti, dar aduci şi lumină… Cu banii, ca de obicei.. nici prea bine, nici prea rău.

Vărsător
Ești la zi cu termenele de la locul de muncă și ți-ai rezolvat toate sarcinile de acasă. Ai putea plănui câteva ieșiri cu grupul de prieteni sau să îți rezervi un timp de odihnă numai pentru tine.

Peşti
Ai grijă! Cerșind o declarație de dragoste din partea ta, partenerul va încerca să te facă gelos. Vei gestiona cu încredere și îndemânare bugetul familiei. Vei efectua chiar și o tranzacție importantă.

 

 

 

Comentarii: