LIFESTYLE

Încolțită din toate părțile! Zăvoranca, scandal după scandal, acum e executată silit

Cel puțin asta susțin Click! Că diva din Dorobanți e poate în cel mai prost moment. A avut bani cu lopata, dar ce a făcut cu ei doar ea știe. Și asta pentru că Oana Zăvoranu – care a investit o sumă considerabilă într-o clinică medicală – a ajuns să fie acuzată de unii dintre colaboratori că nu și-ar fi îndeplinit obligațiile financiare.

Un fost manager al clinicii ar fi dat-o în judecată pe vedetă și ar fi câștigat. Iar Zăvoranca e bună de plată. Nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro. Și cum nu s-a conformat, Oana ar fi ajuns să fie executată silit, scrie click.ro. Care notează și că actrița ar avea 130.000 de euro datorie către un laborator de analize cu care clinica sa a colaborat în trecut.

Iar astea pică acum cum nu se poate mai prost. Oana Zăvoranu a fost trimisă în judecată pentru șantaj, reclamantul fiind cel care, în perioada 2017 – decembrie 2018, i-a administrat clinica de radiologie.

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a povestit medicul pentru Click.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Ce spunea vedeta acum un an? „S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, fiindu-mi prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit.

Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio cu momentele în care doctoraşul Furtună se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost, a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte”, spunea Oana Zăvoranu, în aprilie 2021, la un post tv.

Comentarii: