LIFESTYLE

Amor real între antrenorul lui Bayern și o jurnalistă de la Bild! Ce s-a întâmplat după anunțul oficial

După modelul Sara Carbonerro Iker Casillas sau cel al fostului selecționer francez Raymond Domenech și Estelle Dennis, le-a venit rândul și nemților să aibă parte de povestea lor. Așa cum și noi am avut-o pe a noastră, Adelina și Cristi Chivu. Julian Nagelsmann și Lena Wurzenberger, responsabilul pe Bayern de la Bild, sunt oficial iubiți! Iar anunțul a fost făcut chiar de celebra publicație.

În vârstă de 34 de ani, Nagelsmann se despărțise recent de soția sa, Verena, după 15 ani împreună, și doi copii. Managerul lui Bayern Munchen și iubita lui din copilărie făcuseră nunta abia în 2018, dar se pare că nu le-a purtat noroc, scrie sportbull.ro.

Amorul cu Nagelsmann nu pare să fie cu noroc nici pentru Lena. Șefii de la Bild au eliberat-o din funcție, imediat ce s-a aflat că trăiește de ceva timp o poveste cu antrenorul lui Bayern.

Culmea, Bild scrisese despre despărțirea acestuia de soție, înainte de a confirma că propriul reporter are o relație cu Nagelsmann, mai scrie sportbull.ro.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a acoperit în ultimii doi ani știrile dinspre campioana din Bundesliga, după ce a raportat anterior despre Werder Bremen. A scris chiar ea materiale despre Nagelsmann, intervievându-l recent și pe noul recrut Sadio Mane.

Lena și Julian a petrecut împreună vacanța din această vară, pe iaht în Ibiza. Despre relația lor care ”e serioasă” a fost informat și clubul Bayern Munchen.

Comentarii: