HOROSCOP

HOROSCOP 21 septembrie 2021

Berbec Câteva experiențe mai vechi revin, cumva, în prezent și au rolul de a vă maturiza. Este posibil ca aceste experiențe și, mai ales, consecințele lor, să vină ca o lecție. Veți avea multe de învățat și de lămurit, iar în final, veți conștientiza unde aveți tendința să greșiți. Nu uitați să primiți cu optimism tot ceea ce vi se întâmplă, căci scopurile sunt nobile.

Taur
Vă bucurați într-un stil caracteristic de toate evenimentele ce vi se vor întâmpla, mare parte dintre ele cu caracter familiar, dar nici cele de pe planul profesional nu vor întârzia să apară. Vor avea loc schimbări minore, în bine, care vă încântă și vă motivează. Chiar dacă cei din jur așteaptă reacții mai pronunțate, veți prefera să vă țineți satisfacția ferită de ochii curioșilor.

Gemeni
Vă implicați în rezolvarea unor probleme care nu vă privesc în mod direct, dar prin prisma acestora aveți șansa să demonstrați cât sunteți de inspirați și descurcăreți. Veți fi implicați în multe situații dificile cărora le veți face față, în acest fel, primind o apreciere absolută din partea celor din jur. Deși sunteți măguliți, nu lăsați mândria deoparte în detrimentul modestiei.

Rac
Vă place să fiți în centrul atenției și simțiți o nevoie permanentă de a vi se recunoaște anumite calități. Nu este un lucru rău faptul că vă doriți mai multă apreciere, dar este posibil să fie nevoie de mai multă atenție în ceea ce privește modalitatea în care faceți aceste solicitări. Încercați să vă câștigați simpatia și aprecierea prin munca depusă.

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Leu
Planeta Marte rămâne încă în semnul vostru și vă dă energia de care aveți nevoie. Profitați de acest lucru și începeți un proiect nou sau reluați un hobby mai vechi pe care l-ați început și apoi l-ați abandonat, nu lăsați să treacă pe lângă voi aceste zile pline de inspirație! Totul se învârte în jurul unei stări de armonie pe care o doriți cu ardoare!

Fecioară
Vreți echilibru și stabilitate atât în viața de familie, cât și în cea de cuplu, și vă veți bucura din plin de acestea. La capitolul comunicare și socializare cu prietenii, mai aveți câte ceva de pus la punct, dar, în principal, vă bucurați de stabilitate pe toate planurile. Este foarte posibil să primiți și o sumă substanțială de bani la care nu v-ați fi așteptat.

Balanță
Aveți o situație ușor neclară în ceea ce privește stabilitatea emoțională, astfel că vă veți ocupa în mod exclusiv de trăirile și sentimentele proprii. Veți comunica foarte mult în acest sens și veți lămuri aspecte destul de îndrăznețe. De asemenea, este posibil să cereți ajutorul cuiva experimentat pentru a atinge acel echilibru la care aspirați.

Scorpion
Deși multe dintre situațiile problematice nu și-au găsit încă rezolvare, aveți o energie foarte bună, pozitivă și un optimism care, în mod normal, nu vă caracterizează. Scorpionii sunt persoane care se panichează cu ușurință și exagerează atunci când vine vorba de gravitatea anumitor situații. Acest fapt nu mai este valabil, cel puțin în perioadă următoare.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Săgetătorii trăiesc clipa, iar interesul lor față de viitor este destul de redus. Acest gen de atitudine poate avea atât consecințe pozitive, cât și negative, fapt pentru care acestea trebuie controlate îndeaproape. Este indicat să cântăriți mai mult lucrurile înainte de a lua decizii și nu ezitați să gândiți și pe termen lung, apropos de viața amoroasă.

Capricorn
Vă preocupă foarte mult remedierea mai multor situații conflictuale. Nu vă place tensiunea și vă străduiți foarte mult să eliminați această stare din colectivul în care activați. Atitudinea voastră pașnică nu va trece neobservată, ba chiar va fi răsplătită de superiori. Recompensele în bani vă sunt foarte utile, dat fiind deficitul financiar cu care v-ați confruntat.

Vărsător
În ceea ce vă privește, nu poate fi vorba despre siguranță în momentul luării unei decizii. Este posibil să meditați mai mult asupra unei situații și să vă răzgândiți de mai multe ori până ce veți lua decizia cea mai potrivită. Vă place să faceți promisiuni chiar și atunci când nu sunteți pe deplin siguri de îndeplinirea acestora. Aveți grijă la angajamentele pe care vi le luați.

Pești
Veștile bune nu mai contenesc să vă surprindă, cu atât mai mult cu cât vin din partea unor persoane pe care le apreciați foarte mult. Se pare că vi se întâmplă lucruri bune, primiți oferte și propuneri de nerefuzat și pot interveni anumite schimbări la care nu v-ați fi așteptat. La acestea din urmă trebuie să vă adaptați în timp util pentru a nu perturba evoluția lucrurilor.

 

 

 

 

 

Comentarii: