featured HOROSCOP

HOROSCOP 24 septembrie 2022

Berbec Este momentul să încetezi să te mai ascunzi de persoana care ți-a fost alături până acum. Este posibil ca tu să continui cu acest comportament vicios și, totodată, periculos, pentru simplu fapt că dorești să eviți o confruntare nu tocmai plăcută.

Taur
Încrederea în propria persoană pare să nu fie la cel mai înalt nivel și încerci să compensezi acest lucru sabotând relația cu propriul corp. Alimentația este ceva absolut necesar, ceva de care ai nevoie pentru a putea supraviețui.

Gemeni
Nu încerca să te ascunzi doar pentru a menține echilibrul unei relații. Nu trebuie să îți sacrifici propria pace sufletească doar pentru a evita diferite conflicte. Minciunile nesănătoase nu contribuie la menținerea unei fațade sănătoase.

Rac
Nu subestima emoțiile persoanei de lângă tine. Înfruntă problemele și fii realist cu privire la soluțiile lor. Nimeni nu se așteaptă ca tu să îți asumi întreaga responsabilitate pentru toate lucrurile rele.

CITEȘTE ȘI: Cum TE MINTE, în funcţie de zodie

Leu
Oferă-le astăzi celor dragi atenția de care au nevoie. Nu lăsa să treacă încă o zi fără a le spune și fără a le arăta cât de mult îi iubești. Viața este scurtă și devine tot mai scurtă cu fiecare zi care trece.

Fecioară
Nu fugi de tensiune astăzi. Orice fel de stres emoțional pe care îl simți va fi amplificat dacă nu este tratat imediat. Cu cât te confrunți cu problema mai din timp, cu atât vei regreta mai puțin în viitor.

Balanță
Vei fi complet onest în ceea ce privește sentimentele tale și nu vei sta să analizezi de prea multe ori consecințele spuselor tale. De asemenea, nu te vei sfii să spui ceea ce te deranjează, dacă va fi cazul.

Scorpion
Poate că astăzi a sosit momentul să încetezi să te gândești doar la sentimentele celor din jur și să încerci să pui mai mult accent pe ceea ce simți tu, de fapt. Este de apreciat faptul că dorești să fii empatic cu nevoile altora.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Săgetător
Acceptă sprijinul persoanelor din preajma ta. Ei sunt întotdeauna acolo pentru tine și sunt dispuși să te ajute în momente de tensiune. De asemenea, ar fi bine să ieși la o plimbare pentru a te relaxa și a-ți pune ordine în gânduri.

Capricorn
Indiferent de jobul pe care îl ai în prezent, de investiția pe care ai făcut-o, de postul pe care îl ocupi, extinde-le. Fii deschis în ceea ce privește proiecte noi, investește mai mult și muncește mai mult! Visul tău este pe cale să se îndeplinească.

Vărsător
Chiar dacă unele persoane parcă încearcă să îți testeze în mod constant răbdarea, tu îți vei păstra calmul și vei fi pozitiv. Totuși, este important să nu gândești cu voce tare, pentru că este posibil ca unii să te audă.

Pești
Tensiunea subtilă care se află în atmosferă ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a deveni conștient de problemele interioare care îți afectează comportamentul. Îți vei da seama că trebuie să dai la o parte greutățile de pe sufletul tău.

 

 

 

Comentarii: