HOROSCOP

HOROSCOP 25 martie 2021

Berbec Nativii Berbec au parte de o zi liniştită, lipsită de probleme, tensiuni sau certuri, mai ales la serviciu. Concentraţi-vă asupra acelor sarcini importante şi nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face chiar acum. Astfel veţi crea o impresie foarte bună, iar şefii vor aprecia munca şi devotamentul vostru. Cine ştie, poate veţi primi şi o veste foarte bună în acest sens. Să fie o mărire de salariu?

Taur
Ca Tauri, o parte a perspectivei voastre asupra vieţii este să nu complicaţi lucrurile, să nu fiţi agitaţi şi să nu acţionaţi la baza impulsului. Simplitatea este restaurativă, iar joia aceasta vă amintește cu blândețe acest lucru. Aveţi nevoie de puţin timp pentru a procesa anumite veşti primite recent, mai ales dacă au legătură cu sfera sentimentală. Vorbiţi cu partenerul/partenera voastră şi veţi reuşi să treceţi peste dificultăţi.

Gemeni
Ca Gemeni, aveți nevoie de varietate în viața de zi cu zi. Lăsați-vă purtaţi de val, spontaneitatea este cuvântul care vă va caracteriza în această perioadă. S-ar putea să vă confruntați cu abordări emoționale care vă vor pune categoric pe gânduri pe măsură ce luna se apropie de Uranus, dar s-ar putea să aveţi parte şi de nişte surprize. Spre seară relaxaţi-vă în compania cuiva drag.

Rac
Nativilor din Rac le-a fost greu să se concentreze pe muncă în ultimele zile. Au avut de-a face cu vindecarea propriului bagaj emoțional și apoi cu problemele care trebuiau rezolvat și pe plan material. Evident, lucrurile pot sta mult mai bine decât atât, însă experiența de viață se câștigă trăind, iar tu exact asta faci. Înaintează, dar fă-o cu grijă.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Lumina reflectoarelor cosmice își fixează atenția astăzi asupra Leului. Luna șerpuiește prin semnul tău, ajutându-te să ieși cu încredere înapoi pe scena vieții. Cel mai bine este să vă concentrați și să vă descifrați nevoile ca individ. Luna se găsește într-o întâlnire tensionată cu Uranus, care aduce surprize și cu un Saturn disciplinat, provocând răsuciri bruște în ceea ce privește problemele de carieră și conversațiile serioase în relații.

Fecioară
Fecioara are nevoie de o pauză de la cerințele lumii. Scufundați-vă în singurătate, într-o acțiune restaurativă și activități spirituale care vă ajută să simțiți o conexiune mai profundă cu voi înșivă. Poate fi greu să te îndepărtezi complet de toate, deoarece luna se află angajată într-o legătură stimulativă cu un Uranus rebel și cu Saturn. Această energie poate evidenția diverse tensiuni pe frontul de lucru, la job. Poate sunt colegi pe care nu-i suporți, sau un șef despotic.

Balanță
Este timpul să vă stabiliţi obiectivele pe termen lung. Să ajungeţi la o decizie finală nu este întotdeauna ușor, dar este important să petreceți ceva timp pentru a vă reaminti ambițiile personale, astfel încât să le puteți realiza în cele din urmă. Ai o atitudine pozitivă care îți permite să visezi la potențialul tău creativ.

Scorpion
Scorpionii sunt mai concentraţi pe carieră decât până acum. Vreţi să vă faceţi remarcaţi la locul de muncă şi tocmai din această cauză încercaţi să rezolvaţi sarcini spre care poate nu vă îndreptaţi atenţia înainte. Sunteţi ambiţios, iar acest lucru se va vedea atunci când o să analizaţi rezultatele. Planurile voastre au nevoie de o fundaţie solidă pentru a rezista pe termen lung.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Săgetătorii se simt mai sensibili, pun accentul destul de mult pe tot ce ţine de partea emoţională a fiinţei lor. O să aveţi nevoie de sfatul unei persoane dragi, fie că este vorba despre o rudă sau de un prieten. Nu trebuie să disperaţi. Este normal ca viaţa să aibă suişuri şi coborâşuri, chiar dacă acest lucru nu vă place neapărat.

Capricorn
Nativii Capricorn se confruntă astăzi cu numeroase probleme la locul de muncă. Vor intra într-un conflict chiar cu șefii, iar incidentul nu se va termina cu bine. Totul se poate rezolva prin scuze sincere. În astfel de zile, cel mai indicat ar fi să vă păstrați calmul, iar dacă știți că nu reușiți acest lucru, nu participați la discuții care vă pot crea neplăceri.

Vărsător
Vărsătorii sunt prost dispuși, nimic nu le convine, însă, spre finalul zilei s-ar putea să primiți o veste care să vă bucure enorm. Poate fi vorba despre o persoană apropiată sau o vizită din străinătate. Atenție la capitolul bani. S-ar putea să faceți niște cheltuieli care vă vor da bugetul lunar peste cap. Este cel mai bun moment să căutați o soluție pentru aceste cheltuieli iresponsabile.

Pești
Peștii au o zi liniștită, sunt deja cu gândul la weekend, dar o veste proastă s-ar putea să vă dea toate planurile peste cap. Un telefon primit spre seară o să vă pună pe gânduri cu privire la viitorul vostru la locul de muncă. Nu cedați fricii și încercați să aflați exact despre ce e vorba. Nu uitați, uneori, zvonurile au rolul de a vă răni.

 

 

 

Comentarii: