HOROSCOP

HOROSCOP 26 august 2021

Berbec Timpul petrecut în singurătate te poate ajuta să iei unele decizii importante. Nu vei pierde nimic dacă te deconectezi puțin de la lumea externă. Vei fi recompensat cu echilibru, liniște și forțe proaspete. Dacă primești reproșuri din acest motiv, nu te grăbi să-ți faci autocritica. Nimeni nu e în pielea ta și numai tu știi de ce ai nevoie.

Taur
Posibile probleme financiare te obligă să faci unele schimbări în stilul de viață pentru a reduce cheltuielile. Nu-ți mai permiți unele plăceri care pentru tine sunt o rutină, ceea ce te nemulțumește destul de mult. Vei găsi căi să ieși din impas, chiar dacă asta implică să muncești mai mult pentru o vreme.

Gemeni
Pui prietenii pe primul loc; ți-ai dat seama ce influență benefică au asupra vieții tale și dorești să păstrezi legăturile strânse. În general, e o perioadă de bilanț al relațiilor; îți dai seama cine este alături de tine și cine are doar un interes față de ce poți oferi. Nu-ți place să fii constrâns de solicitări care nu sunt acoperite de realitate.

Rac
Trebuie să fii mai perseverent în atingerea obiectivelor; e o abilitate pe care încă o exersezi, sperând să ai rezultate cât mai repede. Te ajută să fii mentorul altora, îți dai seama astfel că grija pentru alții poate face minuni și ai putea beneficia de același lucru dacă l-ai cere. Ești prea atent la cei din jurul tău și prea puțin la tine.

CITEȘTE ȘI: Marele secret al zodiei în care te-ai născut: Când ai cele mai mari realizări

Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Leu
Nu ții cont de opiniile altora, deoarece azi vrei să arăți tot ce poți prin puterile tale. Chiar dacă vei părea lăudăros, ai nevoie de o baie de mulțime și de toate aprecierile care pot veni din partea persoanelor influente. Cei care se opun nu te afectează, atâta vreme cât ai susținerea majorității.

Fecioară
O mai mare îndrăzneală în exprimarea gândurilor tale îți poate aduce mai multe beneficii decât tăcerea. Perfecționist cum ești, crezi că acțiunile tale nu au impactul dorit, dar e încă devreme pentru rezultate. Viața ta socială are de suferit, deoarece te-ai obișnuit să amâni sarcinile plictisitoare, iar ele dau acum pe dinafară.

Balanță
E timpul să faci eforturi mai mari pentru propria fericire. Te-ai lăsat pe ultimul plan în ultima vreme, iar rezervele tale de energie sunt epuizate. Sunt lucruri care te preocupă, dar pe care le-ai lăsat deoparte, tot așteptând ca situația să se îndrepte de la sine. Nu mai acorda atâta atenție comentariilor răutăcioase, fii concentrat pe ce ai de făcut și va fi bine până la urmă!

Scorpion
Profesional, te îndrepți în direcția bună, de aceea poți lua un răgaz de la munca intensa de zi cu zi pentru a te ocupa mai mult de familie. Vei vedea câte satisfacții te așteaptă, pe lângă bună dispoziție și timp prețios alături de cei dragi. Nu ai nevoie de locuri sofisticate pentru a te simți bine, ci doar de compania potrivită.

CITEȘTE ȘI: De ce SE DESPARTE de tine în funcţie de zodie

Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Îți dorești să fii faimos pentru o zi și faci tot posibilul să-ți îndeplinești această dorință. Fie că participi la un casting, fie că îți concepi propriul reality show, vrei să fii în centrul atenției cu orice preț. Spontaneitatea și farmecul tău nu trec neremarcate, chiar și de către cei care nu te susțin în acest demers.

Capricorn
Ai nevoie să înțelegi ce forțe mișcă lucrurile în jurul tău înainte să te implici mai serios, punând pe masă resurse și eforturi. Nu te lăsa intimidat sau împins de la spate, stabilește-ți propriul ritm și fă-ți programul în funcție de posibilitățile tale. Promovarea bate la ușă, așa că nu-ți permiți să te grăbești. E important să știi cu ce ai de-a face, apoi progresele vor veni de la sine.

Vărsător
Comunitatea din care faci parte îți cere o mare favoare pe care nu o poți refuza. Sunt valorile tale la mijloc, de aceea participarea la o eventuală grevă este obligatorie, deși nu-ți face nicio plăcere. E vremea să-ți asumi responsabilitățile în cadrul grupului și să susții o cauză comună cu toate mijloacele de care dispui.

Pești
Dacă îți lipsește inspirația, fii fără grijă, căci se va ivi din locuri neașteptate. Posibilitățile sunt pretutindeni, nu trebuie decât să fii receptiv la conversații și să asculți mai mult. Ideile vin mai degrabă de la cei străini decât de la propria echipă, dar poate e mai bine să ai parte de noutate absolută. Vei căpăta ce ai nevoie și chiar mai mult…

 

 

 

 

 

Comentarii: