featured HOROSCOP

HOROSCOP 26 august 2022

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Pe cont propriu vă coordonați mai bine și vă puteți rezolva sarcinile la timp. Sunteți foarte muncitori și aveți o răbdare care, în mod obișnuit, vă lipsește. Este foarte interesant cum reușiți.

Taur
Aveți timp și determinare să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus. Bucurați-vă și de momente de respiro, pentru că știți bine cât de rare sunt în viața voastră cotidiană!

Gemeni
Partenerul de viață și întreaga familie se bazează pe intuiția voastră și pe capacitatea de a alege corect. Vă doriți să nu dezamăgiți și aveți o oarecare presiune pe umerii voștri.

Rac
Sunteți distrați și mereu cu gândul la vacanță. Ați putea să vă luați câteva zile libere și să profitați de o mică escapadă în afara orașului. Faptul că financiar nu sunteți stabil vă dă bătăi de cap.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Leu
Vă place să fiți precauți și responsabili când vine vorba de sentimentele voastre. Nu sunteți genul de persoane care îşi pun sufletul pe tavă, fapt ce nu vă face deloc vulnerabili.

Fecioară
Vă doriți ca toți cei din jur să fie fericiți și faceți tot ce ține de voi pentru acest lucru. Fecioarele sunt de un altruism ieșit din comun și simt o satisfacție personală uriașă când sunt utile celor din jur.

Balanță
Aveți de gând să construiți împreună și să vă sudați relația. Balanțele au sentimente foarte puternice și o dorință imensă de evoluție. Viața de cuplu vă conferă unele dintre cele mai mari satisfacții.

Scorpion
Vizita unor prieteni mai vechi vă va da programul peste cap. Poate fi vorba de persoane dragi pe care nu le-ați mai văzut de mult, așa că merită să vă faceți timp pentru acestea, deși există riscul de a rămâne în urmă cu sarcinile de la job.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Săgetător
E o perioadă de tranziție între distracție și muncă. Ați încercat să le îmbinați, dar acum nu prea mai faceți față. Aveți grijă, ați putea fi epuizat și se recomandă să nu neglijați orele de odihnă.

Capricorn
Vă preocupați de treburile casnice, iar partenerul de viață vă admiră pentru înțelepciune și devotament. Traversați, așadar, o perioadă stabilă din toate punctele de vedere.

Vărsător
Tindeți să aveți așteptări foarte mari de la cei din jur, tocmai de aceea dezamăgirile nu vor întârzia să apară. Fiți mai liniștiți și mai toleranți! Trebuie să vă menajați propria persoană.

Peşti
Treburile casnice și cele de la locul de muncă vă solicită tot mai mult și vi se pare că nu vă mai ajunge timpul. Trebuie să vă organizați mai bine.

 

 

 

 

 

Comentarii: