HOROSCOP

HOROSCOP 26 iunie 2022

Berbec Tensiunile dintre tine şi superiorii tăi cresc, te simți hărțuit din punctul de vedere moral, aşa că hotărăşti să-ţi schimbi locul de muncă. Jobul nou va trebui să-ţi ofere un program flexibil.

Taur
Vei ieşi din situații complicate evitând polemici care păreau că te vor răpune. Abilitățile strategice îţi permit să începi proiectul mult visat. Te poți relaxa mai mult, pentru că lucrurile s-au liniștit la locul de muncă.

Gemeni
Decizi să-ţi iei concediu şi să te gândeşti doar la persoana iubită. Vrei ca totul să fie fără cusur şi-ţi impresionezi partenerul cu noi şi noi surprize. Vei face o plimbare în mediul rural, vei merge mult pe jos.

Rac
Situația ta financiară se va îmbunătăți, afacerea ta recent revizuită va înregistra un ritm ascendent şi va drena rezerve bunicele spre contul tău din bancă. Fiindcă nu mai eşti aşa stresat, viziunea ta va fi mai obiectivă.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai IPOCRITE femei din zodiac

Leu
Eşti o fire comunicativă şi te poţi folosi de această calitate pentru a prospera în afaceri. Gurile rele ţi-au provocat multă confuzie şi tulburări în relaţie. Fii atent la ceea ce spui şi auzi, confuziile și neînțelegerile pot afecta întregul tău univers.

Fecioară
E bine să fii mai puțin impulsiV. Ești predispus la eforturi susținute, dar vei avea energia necesară pentru a-ţi duce ideile la bun sfârşit. Nu aștepta aprobarea altora, ia decizii singur.

Balanţă
Eşti flexibil și, colaborând cu sufletul deschis, vei rezolva încetul cu încetul lucrurile care s-au agravat în timp. Te bazezi pe instinctele tale pentru a încheia afaceri benefice și fructuoase pentru securitatea ta financiară.

Scorpion
Vei fi în formă maximă, dar ai grijă să nu încerci să-ţi depăşeşti limitele, în ciuda optimismului. Ai ceva discuţii cu rudele, vor ieşi scântei, dar vei fi foarte convingător în a-ţi crea şi impune premisele pentru succesul viitor.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Săgetător
Te exprimi în mod clar, cu mare uşurinţă, şi armonia interioară se va stabili, vei simți o seninătate care îţi va oferi un echilibru emoțional pe care nu l-ai mai simţit de ceva timp. Starea ta de spirit atrage norocul.

Capricorn
Plutește ceva nou în aer. Eşti curios să explorezi aceste orizonturi noi, dar nu poţi să te abţii să nu întrebi „Cum să (…)?”, ceea ce te împinge să nu-ţi asumi riscuri. Unii dau vina pe lipsa ta de imaginație, alţii spun că eşti rău.

Vărsător
Drăgălășenii, farmec şi senzualitate… Tu știi mai bine decât oricine să creezi o atmosferă intimă, pentru ca partenerul tău să se simtă confortabil. Dragostea este doar pentru o zi sau pentru toată viaţa?

Peşti
Nu vei găsi cu ușurință limitele corecte, dar dacă poţi un dialog liniştit, în termeni pur obiectivi, vei reuși să rezolvi orice problemă. Ești puțin preocupat de tine și s-ar putea să nu acorzi atenție suficientă unui prieten la nevoie.

 

 

 

 

Comentarii: