HOROSCOP

HOROSCOP 27 Martie 2017

Berbec

Restituiti datoriile, indepliniti promisiunile facute. Daca v-ati decis, va fi greu sa va abata cineva de la drumul ales. Daca ceva vi se pare de prisos, renuntati fara mari regrete. Trebuie sa va feriti de dorinta de schimbare dupa principiul tot raul spre bine. Trebuie sa va ocupati de activitati care va consolideaza pozitiile si va ajute sa obtineti sustinere.

Taur

Nu trebuie sa va apucati de treburi serioase, al caror viitor este indoielnic. Abordati cu prudenta inclusiv ofertele care vi se fac. Nu semnati documente importante si nu faceti nimic care nu poate fi remediat. Puteti fi implicat intr-o situatie periculoasa, delicata. Sunteti tentat sa mergeti pe marginea prapastiei, sa intrati brutal in sufletul oamenilor in cautarea unor explicatii, sa generati emotii puternice, dar toate astea va vor epuiza fizic si emotional.

Gemeni

Este util sa va ganditi la un nou stil de viata si sa alegeti o metoda de autoperfectionare. Veti primi multe informatii si vesti. Sunt posibile intalniri interesante, puteti cunoaste persoane interesante. Atentie la calatoriile cu trenul, la activitati sportive. Evitati locurile aglomerate si nu iesiti noaptea din casa. Posibil o inrautatire a starii de sanatate. Problemele pot evolua rapid. Esential ete sa nu grabiti si sa nu complicati lucrurile.

Rac

Ramaneti in umbra, stati intr-un colt, incercati sa fiti cat mai putini vizibili si, mai ales, nu faceti alegeri. Nu va iesi nimic bun dinc eea ce vi se ofera. Conflictele ameninta cu dezvaluirea unor secrete, cu complicatii, incalcarea tiparelor obisnuite de comunicare. Este inca neclar ce ar trebui sa faceti. Atentie sporita la starea de sanatate. Sunt posibile accidente in special in aer liber, fie in timpul unei alergari, fie la o plimbare. In contactele cu cei din jur nu mizati pe empatie.

Leu

Sunteti inclinat spre risc si aventura, pe care insa vi le puteti permite numai in caz de necesitate, nu ca o distractie. Este o zi nelinistita, scapata parca de sub control. Chiar si asa, ziua de astazi va convine. Nu va relaxati. Este posibil ca cineva sa va joace pe la spate. Relatiile dumneavoastra ar putea avea de suferit daca rabdarea a ajuns la limite. Poate va trebui sa dati cartile pe fata si sa aveti o discutie directa.

Fecioara

Sunt posibile pierderi de ordin financiar. Nu trebuie sa faceti achizitii costisitoare sub influenta unui prim impuls. De asemenea, sunt posibile pierderi inclusiv in viata dumneavoastra sentimentala. Nu este cea mai indicata zi pentru actiuni spontane. Va scapa vreo vorba la nervi, dar de remediat va fi foarte greu. Aveti grija de sanatate. Nu va apucati de mai multe treburi deodata. Posibile probleme cu aparatura electrocasnica, pe care nu trebuie sa o lasati nesupravegheata.

Balanta

Trebuie sa fiti rabdatori, prudenti, sa aveti o reactie rapida si sa puteti privi in perspectiva. Nu riscati daca nu este neaparat necesar. O veste v-ar putea scoate din ritm. Nu va grabiti sa gasiti solutii. Actiunile bine calculate si gandite reprezinta cea mai buna cale de a evita surprizele neplacute. Spontaneitatea este contraindicata astazi. La locul de munca totul se va derula contra cronometru, sub presiune maxima.

Scorpion

Va asteapta cateva zile pline de responsabilitate. La un moment dat va veti confrunta cu o situatie nedreapta. „De altii au voie, iar eu nu?” Daca veti reusi sa va impacati cu situatia creata, sa nu va luati la cearta cu superiorii sau cu partenerul de viata, veti putea iesi, treptat, la liman. IN caz contrar, vi se vor pune conditii dure, vi se va restrange libertatea de miscare. In a doua jumatate a zilei aveti grija de siguranta personala. Posibile vesti proaste.

Sagetator

In chestiuni importante trebuie sa va consultati cu persoane de specialitate. Situatii imprevizibile, echilibrul poate fi distrus, suferiti infrangeri. Este nevoie de reactii bune, de capacitatea de a citi printre randuri, de a observa avantajele. Va bucurati de atentia persoanelor de sex opus. Dar si aici trebuie sa fiti atent la victorii si esecuri.

Capricorn

O parte din planurile dumneavoastra s-ar putea pierde actualitatea. Unele lucruri devin inaccesibile, dar apar altele in schimb. Pierderi dureroase, despartiri. In acelasi timp insa, multe noi contacte, discutii, consfatuiri. Daca la serviciu lucrurile merg excelent si dati dovada de eficienta maxima, in viata personala nu sunt excluse momente de disperare, de nemultumire.

Pesti

Folositi la maxim prima parte a zilei. Tratative, deplasari, intalniri de serviciu si personale, toate vor avea rezultatul dorit. Veti ocoli toate obstacolele si veti obtine ceea ce doriti. Este posibila extinderea colaborarii la un nou nivel. Totul este bine in plan romantic. Succesul depinde de capacitatea de a asculta. A doua parte a zilei insa va poate aduce neliniste. Incercati sa nu discutati chestiuni de ordin financiar, in special in familie.

Comentarii: