featured HOROSCOP

HOROSCOP 27 Septembrie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Vă așteaptă la colț de stradă șanse minunate de a demara o afacere sau a crea lucruri noi. Dacă vă doreați de mult timp să începeți o afacere, acum a sosit momentul să deveniți antreprenori. Plini de energie și îndrăzneți, ei își forțează în permanență limitele, căutând să obțină câștiguri imediate din orice. Sunteți mai creativi decât de obicei.

Taur
Vă recomandăm să dați dovadă de diplomație și să evitați discuțiile contradictorii. Impulsivitatea de care dați dovadă face din voi persoane pe care cei din anturaj vor să le evite, întrucât atitudinea voastră îi poate îndepărta. Riscați să spuneți cuvinte dure și să faceți critici necruțătoare. Atenție la limbaj!

Gemeni
Vă recomandăm să luați o decizie radicală, căci nu puteți irosi prezentul pe un trecut uitat. Depinde doar de voi dacă alegeți să dați curs sau nu avansurilor primite. Acum puteți vedea și auzi lucruri și informații pe care înainte nu le puteați accesa, iar asta e valabil și pe planul afectiv. Relațiile pot fi pline de flirt și de intimitate.

Rac
Cei din jur vor fi surprinși de energia de care beneficiați și vă vor solicita de multe ori sfaturi. Recomandarea este să trageți aer în piept, să înțelegeți că suntem diferiți și să acționați în consecință. Fiți deschiși să ascultați oamenii care sunt experți în domeniul lor! Observațiile lor vă pot învăța un mod mai bun de a procesa informațiile.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Modestia nu este pentru voi un punct forte. De obicei, vă plasați în rândul celor care stau pe scaunul de conducere și dau ordine celor din jur. Astrele sunt de partea voastră însă este indicat să lăsați acțiunile voastre să vorbească și nu vă mai bazați pe cuvinte. Sau lăsați ca aceste calități să fie observate de cei din jur și încercați să nu vă mai lăudați singuri.

Fecioară
Nimic din viața Fecioarei nu este făcut la întâmplare, mai ales când vine vorba despre investiții. La acest capitol, nativii vor avea ceva de furcă în perioada următoare, dar vor reuși să despice firul în patru și să găsească soluția optimă. Se bazează foarte mult pe rațiune și consideră instinctul o soluție temporară.

Balanță
Planul amoros va suferi și el schimbări radicale. Cei aflați deja în relații stabile se gândesc la căsătorie, iar cei singuri își pot întâlni marea dragoste. Este zodia căsătoriei și a cuplului, pentru că atașamentul este deosebit de important pentru nativul din Balanță. Dragostea plutește în aer, iar Cupidon și-a îndreptat toate săgețile către voi.

Scorpion
Norocul va fi cu voi tot timpul, iar totul va fi mai ușor, atâta vreme cât astrele sunt de partea voastră. Încercați să nu vă comparați cu alții și căutați să vă autodepășiți. Primiți adesea reproșuri din partea persoanei iubite, motiv pentru care vă recomandăm să mizați mult pe comunicare și să încercați să vă puneți sufletul pe tavă.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Săgetător
Spre deosebire de perioadele din trecut, stilul haotic de viață din prezent vă poate propulsa pe culmile succesului. Încercați totuși să nu vă lăsați lăsați păcăliți de succesul venit peste noapte și să munciți pentru a câștiga aprecierea celor din jur. Pe planul emoțional, nativii sunt extrem de schimbători, așadar acum pot resimți emoții puternice față de partener.

Capricorn
Pentru nativii din Capricorn contează doar scopul final al unei sarcini și sunt capabil de mari eforturi pentru a duce la bun sfârșit totul. Consideră că cei din jur nu sunt capabili de a-și duce atribuțiile la bun sfârșit și tind către suprasolicitare. Vreți să ieșiți în evidență însă calea pe care ați ales-o nu e tocmai potrivită. Mai gândiți-vă!

Vărsător
Încercați să vă deschideți mai mult și să comunicați la timpul potrivit. Sunteți extrem de sentimentali și puneți accent în principal pe emoții. Nativii din această zodie acceptă cu greu critica și consideră că nimeni nu este capabil să judece pe nimeni. Premisa de la care pleacă este că suntem egali, dar diferiți, iar toți suntem capabili de lucruri minunate.

Pești
În perioada următoare aveți parte de multă inspirație și, prin urmare, vă axați pe latura spirituală a vieții. Nativul Pești este gata oricând să se sacrifice pentru cei dragi. Își consumă resursele de energie în luarea deciziilor și, de cele mai multe ori, nu mai are inițiative, ci rămâne pasiv.

 

 

 

Comentarii: