featured LIFESTYLE

Simona Halep, zâmbet și răsfăț! N-ai zice că tocmai a divorțat

Toamna acestui an a fost plină de schimbări pentru Simona Halep. De fapt, luna septembrie a adus cu ea un carusel de transformări și decizii radicale în viața dublei campioane de Grand Slem.

A divorțat, s-a operat la nas și a renunțat la tenis până la începutul anului viitor. „Nu am putut să o fac mai devreme pentru că nu am avut liberă o perioadă de trei luni pentru recuperare, pentru că tenisul a fost prioritatea în viața mea. Însă acum am simțit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine.

De aceea am ales și operația estetică. Și pe aceea am vrut să o fac de multă vreme, pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu. Am făcut-o și am rezolvat atât partea funcțională, cât și pe cea estetică. Sunt sigură că mulți mă înțelegeți.”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Simona s-a prezentat la estetician după ce a semnat actele divorțului de Toni Iuruc, scrie sportbull.ro. Iar la două săptămâni de la intervenție, e toată numai un zâmbet.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Rezultatul operației o face fericită pe Simo, care a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare noul ei look. Și pentru că are pauză de la sport, fostul lider WTA își ia și momente de răsfăț.

„Așa cum sugerează pe Instagram, în fiecare dimineață, Simona Halep savurează o cafea bună, lângă un croasant, și se răsfață după divorț. Cafeaua și croasanții reprezintă noua plăcere vinovată a fostei campioane de la Wimbledon.

Aflată pe locul 9 WTA, Simona Halep a anunțat că sezonul 2022 a luat sfârșit pentru ea, după intervenția chirurgicală la nas.”, scriu jurnaliștii de la Tennis World USA.

 

 

 

Comentarii: