featured LIFESTYLE

Anamaria Prodan, cu piciorul în ghips la INML, Reghe, zâmbitor la procesul de divorț

După ce a petrecut la botezul fiului său și al Corinei Caciuc, cu ochiul vânăt după ce și-a lovit soția în mijlocul străzii și s-au bătut apoi în mijlocul străzii, astăzi Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la judecată, având înfățișare la divorț.

Relaxat, cu șapca trasă pe față, îmbrăcat casual, Reghecampf s-a înființat la judecătorie. În schimb, Anamaria Prodan și-a trimis doar avocații. S-ar resimți după conflictul cu soțul de vineri, care i-a adus pe amândoi la poliție, unde au primit ordine de restricție provizorii și s-au ales și cu dosare penale pentru violență domestică.

Anamaria Prodan a mers la INML ca să-și scoată certificat medical, asta după ce Reghecampf mersese direct de la secție la spital!
Anamaria ar fi imobilizată la pat, s-ar resimți serios după bătaia cu Reghe. Ar fi vorba despre un picior rupt, ruperi de ligamente, umărul dizlocat, contuzii etc.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

„Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe”, a spus ieri Anamaria Prodan la Antena 3.

„De fiecare dată se închideau toate dosarele, niciodată nu puteam să mergem mai departe și stăteam cu frica în sân că poate vine odată băut și ne omoară în casă”, a mai precizat impresara.

 

 

 

 

Comentarii: