RELATII

TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Bărbații înșală din mai multe motive, iar de cele mai multe ori acestea nu țin neapărat de parteneră, relevă în mod constant studiile efectuate.

În cazul în care perechea ta te-a înșelat, nu este cazul să disperi sau să te învinovățești. În multe cazuri, bărbații înșală pentru a-și satisface anumite nevoi psihologice sau traume din trecut. De aceea, ține doar de tine dacă vrei să continui o astfel de relație toxică sau dacă îi pui capăt la timp.

Atunci când dezastrul s-a produs, primul instinct pe care îl ai este de a pune capăt acestei legături. Totuși, în unele cazuri e nevoie de mai mult timp pentru a hotărî viitorul unei relații. Iată care sunt variantele tale:

Terapie

Dacă vrei să salvezi relația, iar partenerul tău are aceeași intenție, puteți apela la un terapeut pentru a vă rezolva problemele. În acel mediu, poți beneficia de ajutorul unui mediator, care să te ajute să înțelegi mai bine prin ce treci, dar care să îți ofere și eventuale soluții.

Sexul DUPĂ NAȘTERE: cât timp trebuie să aștepți

Alimentele care SPORESC performanța sexuală masculină

Cât de des trebuie să faci sex pentru a te menține tânără

Dacă ambii parteneri sunt dispuși să lupte pentru relație, lucrurile pot fi rezolvate.

Foto: Pinterest.com

Pauză

În mod evident, iubitul tău nu apreciază ce are lângă el, așa că e bine să îi arăți ce pierde. Este dreptul tău de a lua o pauză, de a te vindeca și de a descoperi că meriți mult mai mult. Dacă se va întoarce la tine, înseamnă că și-a dat seama că a greșit și că nu vrea să te piardă.

Cum să îți asiguri SUCCESUL unei partide de sex / SFATURI PENTRU DOAMNE

Totuși, întrebarea cea mai importantă este dacă și tu îl mai vrei înapoi și dacă ești dispusă să îl ierți.

Foto: Instagram.com

Despărțire

În cazul în care afli că bărbatul de lângă tine te-a înșelat, tu stabilești care este pasul următor. Dacă știi că nu poți trece peste acest episod și nu poți să îl ierți, cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine este să te desparți de această persoană toxică. La urma urmei, viața merge mai departe.

Motivul pentru care e bine să faci sex în FIECARE noapte

Impactul greutăţii corporale asupra VIEȚII SEXUALE

Poziţiile ideale pentru partide de sex de lungă durată

Bărbații înșală femeile pe care le iubesc din mai multe motive. Tocmai de aceea, trebuie să fii atentă la primele semne de îndoială, dar și la deciziile pe care le iei după un astfel de episod.

Succes în alegerea celei mai bune decizii! 

Comentarii: