HOROSCOP

HOROSCOP 28 iulie 2022

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Ești supraaglomerat. Îți dai seama că alegerea inițială a carierei a fost una greșită, că mediul de lucru și relațiile cu colegii sunt nesatisfăcătoare şi dorești să te reorientezi cât de curând.

Taur
Legi o prietenie nouă cu cineva dintr-un semn de Apă, iar această persoană îți va stimula creativitatea şi flerul în carieră. Vei avea opinii corecte, dar şi emoții puternice, stres și chiar nişte vești proaste.

Gemeni
Chiar dacă nu există nicio primejdie în ceea ce priveşte banii, este bine să nu faci cheltuieli mari sub efectul primului impuls. Trebuie să ai grijă, deoarece rivalii tăi nu sunt nici blegi, nici proști.

Rac
Dacă ești singur, este posibil să întâlnești pe cineva de sex opus cu care să rezonezi și alături de care să te simți foarte bine. Ai grijă, că ceva se complică; cere subtil detalii esențiale persoanei pe care o placi.

CITEȘTE ȘI: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Leu
Este bine ca, înainte de a aborda afaceri noi, să privești în jur și, inspirat de flerul tău imbatabil, să acționezi. În loc să fii pesimist, trebuie să te bucuri de fericirea momentului.

Fecioară
Starea ta sufletească se schimbă în bine pentru întreaga zi; afli o mulțime de vești despre cunoștințe comune și vă bucurați împreună de amintiri. Spre seară, este posibil să petreci timp frumos cu partenerul de viață.

Balanță
Partenerul de viață îți creează oarecare probleme. Poate este timpul să faci ceea ce ai tu nevoie pentru tine și să nu mai încerci să pui presiune pe lucrurile pe care le are de făcut partenerul.

Scorpion
Intri într-o discuție polemică și îți exprimi opiniile cu sinceritate fără să conștientizezi că rănești pe cineva la care ții. Și de aici începe cu adevărat problema, pentru că persoana așteaptă scuze de la tine.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Săgetător
Te întrebi dacă cel iubit este persoana potrivită. Gândește-te că s-ar putea să strici totul cu îndoielile tale, mai ales că sunt nemotivate. La locul de muncă, trebuie să păstrezi viu spiritul de echipă.

Capricorn
Ar fi bine să faci mişcare, căci ești prea sedentar, iar acest fapt are efecte negative asupra sănătății fizice și mintale. Ești foarte calculat astăzi în tot ceea ce faci și îți pui ordine în treburi.

Vărsător
Grijile îți zboară departe şi ești greu de înţeles pentru cei din jur. Coboară cu picioarele pe pământ şi nu îi lăsa pe alţii să decidă pentru tine. Șarmul tău aparte va face furori și seara.

Pești
În dragoste, ești mereu pe tuşă şi doar urmărești din umbră. Acum este momentul să acționezi, căci totul vă este favorabil şi nu vei regreta! O situație ciudată te scoate puțin din rutina de zi cu zi.

 

 

 

 

 

Comentarii: