HOROSCOP

HOROSCOP 29 Iulie 2022

Berbec Vei avea o zi de pauză forțată, căci, hai să recunoaștem, ești extrem de obosit. Cei dragi ție sunt convinși că mergi prea repede şi că te vei prăbuși. Cel mai bine este să te relaxezi puțin, să nu mai faci totul pe turbo, îi vei mulțumi pe cei apropiaţi și vei avea şi tu de câştigat.

Taur
Un eveniment plăcut te scoate din rutină, este posibil să fie vorba despre ziua cuiva sau o reușită a vreunui coleg în urma căreia vrea să facă cinste. Participă activ la minipetrecerea la care ești invitat, pentru că este posibil să porți discuții interesante.

Gemeni
Ți se pare că este o zi destul de plictisitoare. S-ar putea să întâlnești o mulțime de oameni destul de triști, pesimiști sau chiar revoltător de iraționali. Sau poate că tu ești cel care vede jumătatea goală a paharului. Fă-ți timp să te odihnești, să citești și să te deconectezi.

Rac
Relațiile tale pot suferi modificări majore. Cei dragi se vor repoziționa, forțându-te să te miști în sensul dorit de ei. Nu te îngrijora, acest lucru nu este neapărat negativ, ei se gândesc doar la proiectele voastre comune.

CITEȘTE ȘI: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Leu
Familia are nevoie de ajutor și este bine să fii în preajmă. Azi, este posibil să ai o agitație aparent fără motiv; motivul trebuie să îl cauți undeva în trecutul recent, pentru că o discuție pe care ai avut-o cu partenerul de viață te-a neliniștit și te macină destul de mult.

Fecioară
Primești de la cineva un bun material de care ești foarte mulțumit. Este ceva care ți-a fost promis de mult timp, iar acum s-a materializat. Ești de-a dreptul încântat, dar nu reușești să îi arăți persoanei cât de mult te bucuri, ceea ce o pune puțin în dificultate.

Balanță
Decizii și iar decizii. Azi astrele spun că trebuie să iei decizii în ceea ce privește o proprietate. Poate ai ceva acte de făcut, poate că este cazul să te decizi dacă este bine să vinzi ori să cumperi un imobil sau poate este vorba despre o amenajare mai amplă.

Scorpion
Partea secretă și misterioasă a vieții tale ar putea câștiga putere astăzi. Vei fi destul de sălbatic și necomunicativ cu cei din jurul tău. Pur și simplu, ai nevoie de singurătate, căci vrei să meditezi ca să poți lua cu maturitate decizii importante.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Ești acuzat astăzi că ai fi puțin cam arogant. Poate cineva îți spune asta în față în spirit de glumă, poate este o bârfă pe care o afli de la cineva apropiat. Indiferent de modul în care afli, ești afectat și iritat, pentru că ai o cu totul altă părere despre tine însuți.

Capricorn
Partenerul de viață îți aduce o veste bună, dar pe care nu o percepi chiar așa: poate este vorba despre o petrecere la care sunteți invitați, poate de o propunere de a da o masă ori a organiza o excursie. Pe tine te deranjează, deoarece știi că posibilitățile financiare sunt limitate în această perioadă.

Vărsător
Altruismul tău te determină să faci azi un lucru mai puțin obișnuit: poate ajuți o persoană necunoscută, poate faci o donație sau ajuți la promovarea unui caz social. Te implici destul de mult, dedici timp și cheltuiești resurse financiare destul de însemnate.

Pești
Azi ești oarecum la extreme: ai momente în care debordezi de fericire și altruism, dar și momente în care simți că toată lumea este rece și nerecunoscătoare și ai vrea să fii departe de toți și toate. Caută să înțelegi de ce ai asemenea stări, în ce își au originea…

 

 

 

 

 

Comentarii: