HOROSCOP

HOROSCOP 29 noiembrie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec Sunteți puși în postura de a evalua munca unui coleg și nu vă simțiți confortabil. Este bine să nu generați tensiuni, fiți cât mai obiectiv și nu intrați în detalii pe domenii pe care nu le cunoașteți foarte bine! Nu neglijați odihna și faceți mai multă mișcare!

Taur
Cei din jur vă spun doar ce doriți să auziți și vi se pare că unii încearcă să vă intre în grații pentru a obține ceva. Nu trebuie să vă enervați, încercați să îi ascultați pe toți și să procedați cum considerați mai bine. Oricum ar fi, veți găsi o soluție pentru orice problemă.

Gemeni
Încercați să petreceți mai mult timp cu persoana iubită, relația de cuplu trebuie să fie pe primul plan. Vă este puțin mai greu să vă exprimați sentimentele direct, dar puteți încerca să faceți asta treptat. O vacanță în doi este bine-venită.

Rac
Colegii se bazează că veți prelua sarcinile mai grele, iar asta vă nemulțumește. Tratați situația cu calm și diplomație, nu este nevoie să implicați șeful, pentru a nu crea conflicte. Cel mai bine este să vă faceți treaba deja alocată și să vă ocupați și de altceva doar atât cât vă permite timpul.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Leu
Dacă trebuie să luați decizia de a cheltui o sumă mare de bani pentru a face o schimbare, să nu vă lăsați influențați de alte persoane. Vă cunoașteți cel mai bine nevoile și este bine să fiți mai rezervați. Încercați să vă odihniți mai mult!

Fecioară
Vreți să încheiați toate proiectele cât mai repede pentru a putea petrece mai mult timp cu familia. Planificați o călătorie scurtă pentru relaxare. Nu grăbiți lucrurile și dozați efortul, pentru a nu vă epuiza fizic muncind peste program!

Balanță
Vi se pare că trece foarte mult timp și nu reușiți să găsiți o rezolvare pentru impasul financiar în care vă aflați. Totuși, șeful vă apreciază munca și veți primi curând o primă drept recompensă pentru implicare. Așa veți rezolva măcar o parte din probleme.

Scorpion
Sunteți o persoană cu multe idei însă încercați mereu să le impuneți celorlalți un mod de a gândi și a acționa. Fiți mai îngăduitor cu oamenii cu care interacționați. Socializați mai des, pentru a învăța să acceptați personalitățile diferite.

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Săgetător
Astăzi alegeți să luați o pauză și să vă izolați de ceilalți. Alegeți plimbări în aer liber pentru a vă limpezi gândurile. Nu disperați, ideile noi vor veni dacă vă detașați de problemele care vă macină! Meditația ajută, la fel și practicarea unui sport sau vizionarea unui film, pentru deconectare.

Capricorn
La serviciu vi se propune să plecați în delegație o perioadă mai lungă ca să îi ajutați pe colegii din altă locație. Sunteți reticent din cauza familiei însă e o ocazie ce nu trebuie ratată. Cu calm veți ajunge la un compromis.

Vărsător
Sunteți deschiși spre socializare și doriți să cunoașteți oameni noi. Cei care nu sunt implicați într-o relație momentan vor dori să își găsească sufletul-pereche și se vor entuziasma la fiecare dovadă de atenție din partea celor din jur. Încercați să vă hotărâți ce căutați și să nu vă grăbiți.

Pești
Problemele se vor rezolva rapid pe toate planurile și acum aveți ocazia să vă odihniți după o perioadă încărcată. Familia vă susține, iar pe planul financiar sunteți în cel mai bun moment, aveți un venit stabil, așa cum v-ați dorit. Adoptați un regim alimentar sănătos și faceți mișcare!

 

 

 

 

Comentarii: