featured HOROSCOP

HOROSCOP 29 septembrie 2022

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Câteva experiențe mai vechi revin, cumva, în prezent și au rolul de a vă maturiza. Este posibil ca aceste experiențe și, mai ales, consecințele lor, să vină ca o lecție. Veți avea multe de învățat și de lămurit, iar în final, veți conștientiza unde aveți tendința să greșiți.

Taur
Vă bucurați într-un stil caracteristic de toate evenimentele ce vi se vor întâmpla, mare parte dintre ele cu caracter familiar, dar nici cele de pe planul profesional nu vor întârzia să apară. Vor avea loc schimbări minore, în bine, care vă încântă și vă motivează.

Gemeni
Vă implicați în rezolvarea unor probleme care nu vă privesc în mod direct, dar prin prisma acestora aveți șansa să demonstrați cât sunteți de inspirați și descurcăreți. Veți fi implicați în multe situații dificile cărora le veți face față.

Rac
Vă place să fiți în centrul atenției și simțiți o nevoie permanentă de a vi se recunoaște anumite calități. Nu este un lucru rău faptul că vă doriți mai multă apreciere, dar este posibil să fie nevoie de mai multă atenție.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Planeta Marte rămâne încă în semnul vostru și vă dă energia de care aveți nevoie. Profitați de acest lucru și reluați un hobby mai vechi pe care l-ați început și apoi l-ați abandonat, nu lăsați să treacă pe lângă voi aceste zile pline de inspirație!

Fecioară
Vreți echilibru și stabilitate atât în viața de familie, cât și în cea de cuplu, și vă veți bucura din plin de acestea. La capitolul comunicare și socializare cu prietenii, mai aveți câte ceva de pus la punct, dar vă bucurați de stabilitate pe toate planurile.

Balanță
Aveți o situație ușor neclară în ceea ce privește stabilitatea emoțională, astfel că vă veți ocupa în mod exclusiv de trăirile și sentimentele proprii. Veți comunica foarte mult în acest sens și veți lămuri aspecte destul de îndrăznețe.

Scorpion
Deși multe dintre situațiile problematice nu și-au găsit încă rezolvare, aveți o energie foarte bună, pozitivă și un optimism care, în mod normal, nu vă caracterizează. Scorpionii sunt persoane care se panichează cu ușurință și exagerează.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Săgetătorii trăiesc clipa, iar interesul lor față de viitor este destul de redus. Acest gen de atitudine poate avea atât consecințe pozitive, cât și negative, fapt pentru care acestea trebuie controlate îndeaproape.

Capricorn
Vă preocupă foarte mult remedierea mai multor situații conflictuale. Nu vă place tensiunea și vă străduiți foarte mult să eliminați această stare din colectivul în care activați. Atitudinea voastră pașnică nu va trece neobservată.

Vărsător
În ceea ce vă privește, nu poate fi vorba despre siguranță în momentul luării unei decizii. Este posibil să meditați mai mult asupra unei situații și să vă răzgândiți de mai multe ori până ce veți lua decizia cea mai potrivită. Vă place să faceți promisiuni.

Pești
Veștile bune nu mai contenesc să vă surprindă, cu atât mai mult cu cât vin din partea unor persoane pe care le apreciați foarte mult. Se pare că vi se întâmplă lucruri bune, primiți oferte și propuneri de nerefuzat.

 

 

 

 

Comentarii: