featured LIFESTYLE

Excentrica Iulia Albu, sfat sănătos pentru toate fetele și femeile, indiferent de kilograme: `Corpul trebuie sărbătorit în toate formele lui`!

Iulia Albu e cunoscută pentru aparițiile ei exotice, dar și pentru felul impecabil în care arată. Nu ține niciun fel de dietă, dar face mult sport, multă mișcare.

Însă excentricul fashion editor le sfătuiește pe fetele și femeile din toată lumea să nu mai urmărească standardele de frumusețe impuse de revistele de specialitate sau de televiziuni, pentru că nu e sănătos.

,,Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață.

De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești”, a declarat Iulia Albu pentru viva.ro.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

De asemenea, criticul de modă le transmite celor cu câteva kilograme în plus că nu au de ce să se pedepsească purtând haine inestetice și că nimeni nu trebuie să se rușineze de propriul corp.

,,În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta.

Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine”, a mai spus aceasta.

 

 

 

 

Comentarii: