HOROSCOP

HOROSCOP 30 noiembrie 2022

Berbec Îți îndeplinești sarcinile zilnice dar gândurile tale sunt în altă parte. Nu te întreba de ce. Doar că ai muncit din greu în ultima vreme iar acum este timpul să te odihnești.

Taur
Poate că ai cheltuit sau ai economisit prea mulți bani? Este clar că o reechilibrare este necesară dacă vrei să găsești plăcere, nu frustrare. Este ca și cum ai pierdut contactul cu corpul tău. Totuși, în corpul tău îți vei găsi echilibrul în cele din urmă. Cu siguranță nu o vei găsi în capul tău!

Gemeni
Ești nerăbdător să te arunci în noi aventuri după meditația din ultimele luni. Așa că momentul a sosit! Acum ai la dispoziție strategia, obiectivul și mijloacele pentru a reuși. Mai rămân puține de făcut. Adună-ți forțele și pregătește-te de acțiune!

Rac
Dacă te simți obosit și iritabil, ar trebui să știi că acest lucru este normal. S-ar putea să fi avut câteva luni în care ai învățat cam mult. Ți-ar plăcea să continui în același ritm? Ai grijă ca ambițiile tale să nu te ducă la epuizare. Dacă te îmbolnăvești, vei fi și mai frustrat. Așa că fii înțelept și ai grijă de propriile tale nevoi.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Leu
Ar trebui să faci exact așa cum face artistul când a lucrat prea mult timp la un tablou, adică un pas înapoi. Trebuie să te întâlnești cu prietenii, să călătorești, să mergi la teatru, să-ți limpezești mintea. Acest lucru nu este niciodată ușor pentru tine, dar nu ezita. Îți vei da seama după aceea că a fost cel mai bun lucru.

Fecioară
Este momentul potrivit pentru a te elibera de relațiile care nu mai au sens. Acest lucru nu va fi ușor, dar trebuie. În viața ta personală dar și profesională, ești prea ezitant pentru a ieși din situații sau obligații neplăcute. Ți-e frică să rănești oamenii sau să-i înfurii. Dar, până la urmă, te rănești pe tine. Acordă mai multă atenție propriilor nevoi și urmează-ți propria cale.

Balanță
Ai făcut progrese mari într-o perioadă scurtă de timp. Dar acum te confrunți cu îndoieli care te epuizează. Reflectând la evenimentele din ultimele zile, este evident că ai fost oarecum nesăbuit în îndârjirea cu care ți-au urmărit obiectivele. Nu renunţa! Doar regândește-ți strategia.

Scorpion
Gândurile despre viața ta amoroasă te bântuie astăzi. Poate că ești intrigat de ideea de a explora anumite zone ale relației tale care rămân secrete, dar nu ești sigur cum să-i comunici acest lucru partenerului tău. Poate că încă testezi apele, așteptând până când ești sigur ce simți. În orice caz, poți decide să continui!

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Vrei să scapi din rutina zilnică. Ești însetat de noi imagini și sunete, fețe și locuri noi. Cu toate acestea, știi bine că trebuie să jonglezi între dorințe și obligațiile profesionale sau casnice. Nu este întotdeauna ușor, dar ar trebui să ai încredere în imaginația ta care te poate ajuta să rezolvi pașnic acest conflict.

Capricorn
Afecțiunile minore care te-au sâcâit în ultim vreme încep să dispară și îți recâștigi energia. Cu toate acestea, dacă exagera! Ai învățat o lecție valoroasă despre importanța moderației, mai ales acum.

Vărsător
Având în vedere toate frământările emoționale prin care ai trecut în ultima vreme. Este nevoie de timp pentru a te recupera. După cum știi, munca în sine nu te deprimă, mai degrabă grijile cu privire la viitor. Oferă-ți o pauză astăzi. Fă-ți timp pentru odihnă și recuperare.

Pești
Există o oarecare probabilitate ca starea de spirit de acasă să fie plină de tensiune. Ți-ai exprimat vreo părere intelectuală contrară? În orice caz, se pare că ai mai multă încredere în tine decât de obicei. Spune-ți nemulțumirea sau opiniile dar fă-o cu blândețe.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: