LIFESTYLE

De ce și-a mutat Oana Roman mama de la un azil la altul? Ce s-a întâmplat cu fosta soție de premier, cum se simte Mioara Roman

În urmă cu o lună, Oana Roman era preocupată și le cerea tuturor să se roage pentru sănătatea Mioarei. Mama sa fusese găsită în casă, căzută, și cu fractură la șold, iar Oana a dus-o de urgență la operație.

În ciuda vârstei înaintate și a istoricului medical al fostei soții a lui Petre Roman, intervenția a fost reușită. Și ulterior, cu ajutorul medicilor de la centrul de îngrijire unde a fost adusă, Mioara Roman a reușit să se recupereze și a trecut, într-un timp record, de la cărucior cu rotile la capacitatea de a se deplasa pe propriile picioare fără ajutor.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Indiciile care ne spun că muncim prea mult şi efectele grave ale acestora

Dar peste câteva zile, fosta profesoară de limba arabă se va muta înapoi în fostul azil, fiica cea mică explicându-și decizia, pe Instagram.
Mioara Roman a petrecut mult timp în ultimii doi ani la acel centru și s-a simțit foarte bine îngrijită de cadrele medicale, în momentele mai dificile, așa că Oana ar avea o grijă în minus, știind că e pe mâini bune.

sursa: Ciao!

„Am primit și multe mesaje weekend-ul ăsta referitor la mama, pentru că toată lumea mă întreabă despre mama. Mama este stabilă, e bine, recuperarea ei a decurs extraordinar. În principiu, cât mai curând, probabil chiar săptămâna asta, dacă nu, cel mai târziu săptămâna viitoare, se va întoarce acolo unde ea a stat mai bine de un an și unde este așteptată cu brațele deschise.

Oamenii de acolo au avut foarte mare grijă de ea și au salvat-o de câteva ori în acest an și probabil că o să facem mutarea înapoi cât de curând și sper să fie foarte bine până atunci.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

 

 

 

 

Comentarii: