LIFESTYLE

Se mai mărită Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău, după ce `socrul` ei a fost arestat? `Socrii` n-o voiau oricum de noră

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au intersectat în urmă cu doi ani în Dubai, au fugit într-o vacanță romantică în Maldive, apoi au devenit din ce în ce mai apropiați. În ciuda tuturor problemelor întâmpinate, sunt încă împreună. Dar lumea se întreabă: va mai dori Bianca să se mărite cu Bădălău junior în contextul situației seniorului, arestat pentru 3o de zile?

E cu dus și întors, zic cârcotașii. Și asta pentru că Niculae Bădălău și mai ales Rodica, soția lui, n-ar fi vrut-o cu niciun chip pe Drăgușanca de noră. Ba chiar ar fi tras cât au putut să nu se pronunțe divorțul de Claudia Pătrășcanu și în cazul ăsta, Gabi să n-o ducă pe Bianca la Starea Civilă.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Lumea vorbește cum că fostul ministru l-ar fi amenințat pe fiul lui că îl va dezmoșteni dacă se însoară ciu Bianca Drăgușanu, iar doamna Bădălău ar fi încercat să meargă și la vrăjitoare doar ca să scape de fosta asistentă TV.

Nu le-a ieșit asta. Iar actualul context n-ar fi de mirare următoarele variante: ori Gabi o duce pe Bianca la Primărie și se însoară direct. Ori criticii au avut dreptate și blonda îi va spune adio juniorului, dat fiind problemele seniorului cu legea și implicit cu banii.

 

 

 

 

Comentarii: