LIFESTYLE

După ce a fost zmeu și i-a dat papucii pe Instagram, Bădălău și-a negociat împăcarea cu Bianca Drăgușanu

Povestea a fost cam așa. Într-un moment de inspirație maximă, Gabi Bădălău a făcut un anunț pe rețelele de socializare. Că s-a rupt lanțul de iubire dintre el și Bianca Drăgușanu, dar așa cum subliniam la începutul săptămâni, pe fiul fostului ministru Nicolae Bădălău l-a apucat vitejia pe Instastory, secțiune unde sunt păstrare postările doar 24 de ore.

,,După o lungă perioadă de timp, în care am fost implicat într-o relație,…în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor separați”, a fost mesajul postat de Bădălău junior.

Ce s-a întâmplat însă ulterior? Bianca a ieșit în platourile TV ca să-și spună varianta. Iar Bădălău n-a rezistat și a sunat-o chiar când se afla la în direct la Teo Show, la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: Indiciile ciudate care dezvăluie ca ești bună la pat

A dus-o la familie?

Drăgușanca nu s-a oprit deloc. Și a povestit tot ceea ce s-a întâmplat, acuzându-l pe Bădălău că nu e asumat, că trăiește în două lumi paralele și că, deși o iubește, nu a fost în stare să o prezinte familiei lui.

Care, așa cum s-a scris, nu ar fi vrut deloc să o cunoască pe Bianca. Cel puțin, mama lui Gabi n-ar vrea-o de noră, nici Sabina de cumnată.

Însă după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, Bădălău ar fi văzut-o pe Bianca distrându-se pe rețelele de socializare. Și ar fi fugit să negocieze împăcarea chiar de la nunta lui Nicole Cherry care s-a desfășurat în localul deținut de familia Bădălău în Bolintin Vale, scrie Click.

Ce a vrut Bianca la schimb? Ca Gabi să aibă curaj și să o ducă la petrecere. Și ar fi dus-o. Iar acolo, Drăgușanca ar fi dat nas în nas cu sora lui Bădălău.

 

 

 

 

Comentarii: