HOROSCOP

HOROSCOP 21 Mai 2022

Berbec Te afli în mijlocul unor întrebări profunde despre emoțiile tale. emoționale. Îți dai seama că ești eliberat de inhibiții. Poți cunoaște oameni noi și devii mai deschis. Așteaptă-te la evenimente plăcute de la cei din jur dar și în dragoste.

Taur
Dacă nu-ți plac anumite lucruri la ceilalți, acum le spui. S-ar putea să te bucure să fii un pic obraznic. De exemplu, cum vor reacționa oamenii din jurul tău dacă scapi de anumite tabuuri sociale, cum ar fi să discuți deschis despre sex? Din moment ce te simți confortabil cu subiectul, de ce să nu te distrezi extinzând limitele?

Gemeni
Există probabilitatea să fi fost un pic singuratic în ultima vreme. Este ca și cum ai decis să privești lucrurile altfel decât restul lumii, respingând punctul de vedere individualist în favoarea unuia mai general. Astăzi, realizezi o nouă fază în acest proces. Este posibil să atingi un vârf al conștiinței de la care ai în sfârșit capacitatea de a ierta!

Rac
Nu știi cum să-ți satisfaci o nevoie materială? Dacă nu vezi cum să rezolvi singur problema, de ce să nu o discuti cu prietenii tăi? S-ar putea să aibă niște idei. Astăzi, cuvântul „imposibil” a fost alungat. Profită de oportunitatea de a căuta soluții în locuri puțin probabile.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Perspectivele de astăzi ar trebui să urmeze ființa dinamică și idealistă care ești, mai ales în acest moment. Vei fi critic și nu vei rata ocazia de a-ți puncta comentariile cu celebra ta ironie. Părerile tale despre rigiditatea corporativă și atitudinile conformiste sunt binecunoscute, dar astăzi predomină simțul umorului și oamenii te ascultă cu plăcere!

Fecioară
E o zi excelentă. Dacă te simți cuprins de temeri sau incertitudini în viața ta amoroasă, acum vei avea curajul să discuti aceste probleme cu partenerul tău. Chiar dacă este nevoie de mai mult timp pentru a rezolva complet lucrurile, ar trebui să-ți folosești bine canalele de comunicare. Nu vei fi dezamăgit (și nici partenerul tău).

Balanță
Te poți aștepta să fii din ce în ce mai interesat de noile tehnologii. Ceea ce odinioară considerai foarte progresist, acum pare mult mai aproape de realitate. Vei observa în ce măsură este esențial pentru tine să dispui de tehnologia de ultimă oră. Nu ezita. SEști, prin definiție, un pionier, așa că înaintează cu toată viteza către aceste noi frontiere!

Scorpion
De ceva vreme, un anumit număr de configurații planetare te împing continuu să devii conștient că trăiești pe o planetă și nu doar într-un oraș sau într-un cartier. Devii din ce în ce mai conștient de societate în general. Aceasta înseamnă că s-ar putea să fii din ce în ce mai atras de mișcările la scară largă. Acum este momentul să te implici!

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Configurația actuală a planetelor te va face purtătorul unei noi filozofii. Asta nu înseamnă că vei fi New Age, ci că vei avea idei care au evoluat din ea. Este ușor să-ți imaginezi că participi la conferințe susținute de mințile principale ale zilei. Cu siguranță, cauți răspunsuri. Ai grijă sa nu te convingi prea usor de orice „adevar” care iti iese in cale.

Capricorn
S-ar putea să simți că ai făcut progrese reale în relațiile tale. Și ai dreptate să simți așa. „Evoluția” definește cel mai bine calea pe care te afli în acest moment. Poți fi mândru de tine pentru că munca pe care o faci la nivel individual este cea mai bună modalitate de a contribui la dezvoltarea societății. Acest mod de a acționa nu este mai puțin important decât munca depusă de organizațiile globale.

Vărsător
De ce să nu schimbi radical modul în care te comporți față de ceilalți? Ești în curs de a te orienta spre stabilirea unor relații mai solide, cu mult mai puține riscuri implicate. Acesta nu a fost cazul înainte. Când nu te străduiești atât de mult să seduci și să impresionezi, publicul tău aplaudă mai tare. Doar fii tu însuți și vei obține aprobarea.

Pești
Ar putea fi o zi bună pentru a încerca tehnici de relaxare puțin ieșite din comun. Cine știe? Poate chiar vei învăța ceva din aceste metode neortodoxe. De ce să nu explorezi shiatsu sau polaritatea? Acestea pot face minuni pentru a-ți restabili energia, un element care ți-a lipsit în ultima vreme. Incearcă.

Comentarii: