LIFESTYLE

Cadou de adio de la Haaland pentru Borussia, Rolex-uri de jumătate de milion de euro

Erling Haaland s-a despărțit de Borussiei Dortmund și este noul jucător al lui Manchester City. Doar că norvegianul a vrut să-și ia la revedere de la fosta lui ”familie” într-un mod cu totul deosebit.

Haaland a cheltuit aproape jumătate de milion de euro pentru cadourile oferite la despărțire. Le-a dăruit ceasuri de lux jucătorilor şi stafului Borussiei Dortmund, scrie Bild.

Ceasurile au costat de la 7.000 de euro la 15.000 de euro, totalul ajungând la jumătate de milion de euro. Haaland a ales celebra marcă Rolex și a făcut gestul după ultimul său antrenament cu echipa germană.

Haaland, colecționar înrăit

De altfel, tânărul Haaland este mare amator de ceasuri de lux. Și a dat bani mulți pe piesele din colecția lui. De exemplu, doar pe un Audemars Piguet Royal Oak Double Balance Wheel Openworked, Haaland a scos din buzunar 140,000 euro, iar pentru cel din ediția ”Black Panther” mai mult, 167,000.

Cel mai valoros model din colecție, Rolex Cosmograph Daytona ‘Eye of the Tiger’, l-a făcut să scoată din buzunar 180,000, scrie sportbull.ro.

Haaland este noul jucător al lui Manchester City pentru următoarele cinci sezoane, pentru va încasa un salariu total de 1oo de milioane de euro.

Comentarii: