LIFESTYLE

Bianca Drăgușanu e blestemată! Nici n-a apucat să o ia de nevastă, că Bădălău junior a înșelat-o deja

Cel puțin, așa vuiesc tabloidele. Că blonda show-bizz-ului românesc, păpușa Barbie a României, n-a avut mână bună la milionari nici de data aceasta. Iată că iminenta nuntă dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pare că s-a lăsat cu o…amânare. Sau anulare, dacă ar fi să ne luăm după semne.

Beizadeaua fostului ministru Bădălău ar fi călcat strâmb la nici o lună-două de relație. Paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe juniorul de milionar într-un club de fițe, nu cu una, ci înconjurat de mai multe femei.

Și n-ar fi fost nimic dacă distracția s-ar fi oprit la flirturi și dansuri în club. După o jumătate de oră de petrecut, Gabi Bădălău și-a luat cuceririle acasă.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Mesaj ciudat al Biancăi pe Instastory

Lumea începe să se întrebe dacă nu cumva s-a cam desumflat balonul și s-a rupt deja lanțul de iubire din Bianca și Bădălău. Fiindcă ieșirea milionarului a coincis un mesaj bizar urcat de Bianca cea fericită, care urma să se mărite, dar care le oferea sfaturi femeilor înșelate și lovite.

“Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ceea ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele!

Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică”, a spus Bianca Drăgușanu într-unul dintre filmulețele postate pe Instagram Stories, cnoaptea trecută.

 

 

 

 

Comentarii: