LIFESTYLE

Toni Grecu, după ce a scăpat de Covid: ”Cea mai mare dramă, dar și cea mai mare comedie pe care am trăit-o!”

Pe Toni Grecu, unul dintre cei trei fondatori ai grupului de umor „Divertis, coronavirusul l-a trimis direct la spital în urmă cu trei săptămâni. A trecut prin momente cumplite din cauza bolii. Și a trecut prin clipe de groază, pentru că incendiul de la sfârșitul lui ianuarie l-a prins pe artist internat chiar la Institutul ”Matei Balș”.

Acum, Toni a depășit criza și a învins Covidul, a plecat acasă și a vorbit despre cumpenele prin care tocmai ce a trecut.
„Nu a fost niciun moment o formă uşoară a bolii, dar nici una foarte severă, care să fi necesitat internarea la ATI.

După atâta timp petrecut în spital, pot spune cu mâna pe inimă că am avut de-a face cu cea mai mare dramă, dar cu şi cea mai mare comedie pe care am trăit-o vreodată”, a declarat Toni Grecu, pentru playtech.ro.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Sistemul sanitar din România ardea…”

Despre teribilele momente când a izbucnit incendiul în urma căruia au murit pacienți carbonizați și alții chiar și la câteva zile, din cauza arsurilor, Toni Grecu a povestit imediat după.

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit”, a spus actorul.

„În urma salvării… sistemul sanitar din România ardea. Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, a fost mesajul transmis de Toni Grecu, în ziua incendiului.

 

 

 

 

 

Comentarii: