LIFESTYLE

Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Foto: Pinterest.com

Acestea sunt marile secrete ale bărbaţilor, pe care le fac întotdeauna, dar nu le vor recunoaşte niciodată.

 

In spatele acelei personalitati relaxate si a atitudinii degajate, cool pe care o afiseaza, barbatii isi ascund de fapt timiditatea, temerile si…celelalte lucruri pe care le fac, dar pe care nu le vor recunoaste niciodata! Vrei sa stii care sunt acestea? Ţi le spunem noi pe toate.

 

Barfesc… si poate chiar mai mult decat femeile! Se pare ca Gossip Girl va fi detronata..de catre un barbat!

DIFERENȚA dintre ouăle cu coajă albă şi cele cu coajă maronie

Cura cu DROJDIE DE BERE, dieta recomandată în sezonul rece. Află de ce!

Plang. Cei mai multi dintre ei lacrimeaza atunci cand se uita la filme siropoase, dar cu siguranta ca nu vor recunoaste nici in ruptul capului.

Se rasfata. Sigur ca nu ar recunoaste niciodata in fata prietenilor ca “Ursulet” este numele sau secret, dar la fel de sigur este ca adora atunci cand il alinti si il rasfeti, cu vorbe si cu gesturi!

Pastilele efervescente NU trebuie luate prea des, ne AVERTIZEAZĂ medicii

Cauzele care îți provoacă PIERDERI DE MEMORIE

Tipurile de MIERE şi indicaţiile terapeutice pentru fiecare în parte

Petrec mult timp in fata oglinzii, desi tinutele lor simple si usor neglijente te-ar face sa crezi ca au fost gata in 10 minute. De fapt, au cautat ceva un tricou potrivit pentru noii lor pantofi sport.

Devin emotionali. Da, chiar daca nu vor sa arate acest lucru, barbatii sunt si ei sensibili. Deci, desi nu ti-a spus cat de dor i-a fost de tine, a simtit!

Sunt curiosi.. Sa aiba asta legatura cu faptul ca adora barfa? Foarte posibil! Barbatii sunt mult mai curiosi decat vor sa lase impresia; chiar si atunci cand nu pun intrebari, ard de nerabdare sa afle!

Nu le stiu pe toate, dar nu pot sa tradeze acest lucru. De exemplu, atunci cand vei avea nevoie de reparatia centralei termice din casă, ar fi mai bine sa chemi un specialist, sa nu lasam ego-ul sa faca ravagii!

Cheltuie necontrolat. Nu doar femeile sunt cele care iubesc cardurile de credit pline, ci si barbatii. Acestia investesc nu doar in aspectul lor fizic, dar si in masinile pe care le conduc conform libertatea.ro.

Gresesc. Greselile sunt omenesti, insa barbatii se poarta de multe ori de parca ar fi fiinte care nu stiu ce inseamna acest lucru. Si da, desi stiu ca au gresit, foarte greu rostesc “Imi pare rau!”.

Adora stalking-ul. Daca vrei sa stii cine ce a mai postat pe profilul de FaceBook, intreaba un barbat! Nu doar ca iti va da un raspuns detaliat, dar iti va oferi ceva informatii si despre pozele pe care si le-a pus fosta sa prietena!

Au grija de dieta lor. Chiar daca majoritatea barbatilor spun ca nu fac eforturi pentru a arata bine, in timp ce savureaza un hamburger, probabil ca deja si-a facut in gand planul alimentar pentru urmatoarele 3 zile!

Comentarii: