HOROSCOP

HOROSCOP 5 octombrie 2019

Foto: Pinterest.com

Berbec

Veniturile au crescut, așadar aveți suficiente resurse pentru a investi surplusul în mod inteligent, iar aceasta va avea drept rezultat un avantaj material și mai mare. La capitolul dragoste, Petreceți o zi de neuitat alături de partenerul care are nevoie de prezența dumneavoastră afectivă. Sunteți pe o pastă ascendentă pe toate palierele vieții, așadar  aspirațiile dumneavoastră profesionale și extraprofesionale se pot realiza că prin farmec.

Taur

Aspectul armonios al fizicului și al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasă a întregului organism. La capitolul bani, calea de mijoc e cea mai sigură. Dacă nu veți cheltui mult, vă veți ajunge cu veniturile. În amor, totul este roz și chiar puneți la cale o călătorie cu persoana iubită.

Gemeni

Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care vă ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață. La capitolul dragoste, veștile sunt cât se poate de bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește. Drumul vostru către succes este unul lin!

Rac

Aveți o stare mentală bună, aveți o deosebită priză la public și puteți fi de-a dreptul sclipitori în manieră în care va expuneți ideile. De asemenea, puteți rezolva cu ușurință probleme legate de bani și de statutul social și profesional. Astrele va promit o viață profesională mult mai profitabilă și mai stabilă, va puteți urmă liniștiți intuițiile profesionale.

Citește și: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Leu

Starea dumneavoastră de sănătate are efecte pozitive pentru zona lombara a coloanei vertebrale și pentru nervul sciatic. Celibatari sau în cuplu, veți avea suficiente ocazii care să va confirme puterea de seducție. La capitolul profesional, veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră și veți cunoaște o lume nouă, prin care să vă consolidați colaborarile în plan profesional.

Fecioară

Sunteți într-o formă bună, mintea vă funcționează la cote maxime, iar ochii văd numai părțile frumoase ale existenței dumneavoastră. Deși ”banii nu aduc fericirea”, în următoarea etapă, din perspectivă astologiei financiare, aveți predispoziție spre câștiguri substanțiale din muncă proprie. Dragoste la cote maxime!

Balanța

Sunteți într-o formă bună, mintea va funcționează la cote maxime, iar ochii văd numai părțile frumoase ale existenței dumneavoastră. Deși ”banii nu aduc fericirea”, în următoarea etapă, din perspectivă astrologiei financiare, aveți predispoziție spre câștiguri substanțiale din muncă proprie. Dragoste la cote maxime!

Scorpion

Fuga de durere e tot o formă de evaziune, va mândriți cu o sănătate exemplară, demnă de invidiat. La capitolul bani, se ivește o conjunctură care să vă permită să intrați în posesia unei sume importante care să vă ajute în procurarea celui mai dorit obiect la care râvniți de mult timp. În plus, șansa unei promovări este foarte reală, ca răsplată pentru realizări din trecut.

Citește și: Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Săgetător

În cazul dumneavoastră, bolile generate de retenția de apă ar putea cunoaște ameliorări, ar putea aduce vindecări miraculoase cu ape de tratament sau ape sfințite. La capitolul bani, una dintre afacerile sau investițiile dumneavoastră poate culmina la mijlocul zilei, mai ales dacă în această acțiune este implicat și un bărbat înțelept din familie. La capitolul dragoste, veți descoperi dragostea cea adevărată și necondiționată.

Capricorn

Primiți influxuri energetice puternice, pozitive și vi se accentuează spiritul de competivitate. La capitolul bani, patronul vostru spiritual începe să se ocupe de bunăstarea voastră și poate contribui la sporirea veniturilor directe, fără prea mare efort. La capitolul dragoste, încă visați acea uniune profundă cu celălalt, veți dori să aparțineți cuiva anume, să vă contopiți într-o dragoste mare.

Vărsător

Nu luați în considerație factorii de stres, relaxați-vă și astfel veți fi mulțumiți de starea dumneavoastră de sănătate. La capitolul bani, un pont primit de la șef ori de la cineva aflat într-o poziție de autoritate poate fi lesne transformat într-un câștig bănesc concret. Atenție că la capitolul profesional, drumul către succes va este presărat cu tot felul de situații solicitante, veți simți că astrele vă pun piedică și că pierdeți șansa vieții în carieră.

Pești

Debordați de sănătate și de energie, sunteți echilibrat fizic și psihic. La capitolul bani, este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determină să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii. La capitolul dragoste, viața intimă are multe de oferit, ceea ce va ajută să faceți față cu mai multă ușurință responsabilităților.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: